Help Capelle het web op!

1 nov 2016

Stadsplein

Léonie Wijnen

Publicatie3.jpg

Een vraag stellen



€ 2500,00 van € 2500,00 gedoneerd afgerond
€ 0,00 nog nodig
100% bereikt
1 donaties
0 dagen te gaan
Bijdragen (1)
Bijdragen
Naam
Bijdrage
Datum
AAA Van Cappell ... € 2500,00 02-06-16

Initiatiefomschrijving

In 2015 is Digitaal Meedoen in het leven geroepen. Het is een initiatief van gemeente Capelle aan den IJssel, wethouder Josien van Cappelle. Hierna is het stokje overgedragen aan Buurtkracht en Bibliotheek aan den IJssel. De diensten van overheid, bedrijven en instellingen worden steeds vaker enkel via het internet aangeboden. Het project heeft daarom als hoofddoel ervoor te zorgen dat alle Capellenaren digitaal meedoen, om zo de zelfredzaamheid van de burger te bevorderen. Het aanbod van Capelse organisaties die 'iets' doen voor burgers op het gebied van digitaal meedoen is via diverse kanalen, zoals de Digitaal Meedoen folder, inzichtelijk gemaakt. Er is toen de website www.digitaalmeedoen.nl gekomen waarop de folder en de instellingen te vinden zijn. De volgende stap is om het aanbod online beter inzichtelijk te maken. Voor een overzicht van activiteiten in Capelle aan den IJssel heeft Capelle vanaf oktober 2014 de website www.watisertedoenincapelle.nl. Organisaties kunnen hier zelf activiteiten op plaatsen. Digitaal Meedoen wil van dit platform gebruik maken door het digitale aanbod hier een prominente plek te geven. Het aanbod en een lijst met ‘Digitaal Meedoen organisaties’ worden in een Digitaal Meedoen jasje gestoken en is ook te bereiken via de link www.digitaalmeedoen.nl. Zo hoeven organisaties zich niet bij wéér een apart platform aan te melden, maar kunnen zij gebruik maken van het bestaande. Om de benodigde aanpassingen op www.watisertedoenincapelle.nl door te voeren, is een offerte opgevraagd. Alleen met dit bedrag krijgt Digitaal Meedoen een plek op het web, waarmee het digitale aanbod inzichtelijker wordt en up to date blijft.

Voor wie

Met het funden van de uitbreiding helpt u Capellenaren die minder digitaal vaardig zijn het web op. Ook helpt u Capelse organisaties met een mooi streven, meer mensen te bereiken die digitale ondersteuning nodig hebben.

Omschrijving van de plek

Aan dit initiatief is geen fysieke locatie gekoppeld.

Begroting

Aantal Prijs p/s Omschrijving
1 € 2500,00 Ontwerp en realisatie van een nieuwe functie en onderdeel Digitaal Meedoen onderdeel van watisertedoenincapelle.nl.
1 € 0,00

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

+ 31 (0) 10 30 74 681

helpdesk@maakcapelle.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:



Deel deze pagina

Vertel je buren over Maak Capelle