Bewoners aan zet...met een schoonmaakset!

21 nov 2015

Roerdomplaan

Joke van Rossen

Bewoners aan zet...met een schoonmaakset!
Een vraag stellen een vraag stellen

Een vraag stellen€ 500,00 van € 0,00 gedoneerd afgerond
€ 500,00- nog nodig
100% bereikt
2 donaties
0 dagen te gaan

Bijdragen (2)

Bijdragen
Naam
Bijdrage
Datum
WOP Middelwatering € 88,20- 09-08-18
Havensteder € 91,80- 09-08-18
WOP Middelwatering € 245,00 21-10-15
Havensteder € 255,00 06-10-15

Initiatiefomschrijving

Naar aanleiding van de start van Buurt Bestuurt in de Uiverstraat en omgeving slaan de bewoners samen met de gemeente, Havensteder, Buurtkracht en de politie de handen ineen voor een schone en leefbare buurt.

Een belangrijk doel is dat bewoners gezamenlijk tot een Top 3 problemen of ergernissen komt, waarna zowel de bewoners als de genoemde partijen zich actief inzetten om deze problemen op te lossen.

In deze crowdfund actie gaat het over het verbeteren van het aangezicht van de flats aan de Meeuwensingel, Uiverstraat en Roerdomplaan.

Momenteel wordt er een firma ingehuurd om een zogeheten 0 beurt uit te voeren. Dit gaat er voor zorgen dat deze flats grondig gereinigd gaan worden.

Als tegenprestatie willen wij de bewoners motiveren ook een actieve bijdrage te leveren aan het schoonhouden van flats. Als ludieke actie willen we huis-aan-huis een emmer en spons of zeem aanbieden, met de boodschap: Bewoners aan zet met een schoonmaakset! 

Voor de grootste sponsor gaan we een mooie kaart maken die we persoonlijk langs komen brengen. Deze kaart gaan we als dank ook verspreiden op Social Media. Daarnaast versturen we na de actie een persbericht waarin we de sponsors bedanken!

Omschrijving kosten:
90 emmers: 250,-
90 zemen/sponzen 250,-

Het benodigde bedrag hebben we teruggebracht naar 500,- We gaan kijken of we zoveel mogelijk materiaal kunnen aanschaffen voor minder geld en we willen buren onderling motiveren elkaars schoonmaak spullen te laten gebruiken.

Voor wie

De actie is gericht op de in totaal 180 woningen van de 4 flats in deze buurt. 
De groep van Buurt Bestuurt zorgt er op deze manier voor gelijk een groot deel van de buurt te betrekken bij dit mooie project.

Omschrijving van de plek

2x Meeuwensingel flats

1x Uiverstraat flat

1x Roerdomplaan flat

Begroting

Aantal Prijs p/s Omschrijving

Dit initiatief werd gesponsord door:

Meld een initiatief aan
Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:
Deel deze pagina

Vertel je buren over Maak Capelle

Facebook Twitter E-mail