Computercursussen 2020

De open dag van Stichting Leercentrum Capelle in Zorgcentrum De Vijverhof 2020 werd matig bezocht.

De Stichting geeft al 10 jaar les in computervaardigheden voor ouderen in samenwerking met het Seniorweb.Maak Capelle en de WOP Middelwatering ondersteunen de Stichting Seniorweb Leercentrum Capelle al jaren waarvoor dank. Het werd door de Corona een raar jaar mede doordat de leraren in een kwetsbare leeftijd zijn.

John Noorlander en Dick van Aalten gaven de cursussen Privacy en Veiligheid op de computer en Organisatie op de PC met mappen en Bestanden en Windows basis 10 en vervolgcursus. Enkele gingen niet door in het voorjaar maar in het najaar vonden we onderdak bij Welzijn Capelle en konden we de gemiste cursussen in Maart weer inhalen, Echter de cursussen werden alleen geven door John Noorlander omdat Dick van Aalten besloot met oog op de Corona even te stoppen met lesgeven. Door de corona mochten we in het najaar nog maar met 4 cursisten lesgeven. We besloten daarom in het najaar alleen de Basiscursussen Windows 10 en digitale Fotobewerking met Picasa te geven.Ondanks de Corona hebben toch nog 48 cursisten onze cursussen gevolgd. Dick van Aalten beraamd zich als leraar of hij nog doorgaat. Indien hij besluit te stoppen blijft hij in het bestuur van onze stichting en doet de kascontrole.Anders moeten we op zoek naar een andere leraar.et laatste contact met Dick was dat hij toch weer overweegt indien ingeënt om weer les te gaan geven.

Voor inlichtingen of deelname belt u met 010-8887765 of stuur een mail aan j.noorlander@casema.nl. Voor het cursusprogramma kijkt u op: www.stichtingleercentrumcapelle.nl

Initiatief uitgevoerd
10 februari 2020

Organisator
John Noorlander

Locatie
Zorgcentrum de Vijverhof.

Opgehaald bedrag
€ 3415,47

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

+ 31 (0) 10 30 74 681

helpdesk@maakcapelle.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:



Deel deze pagina

Vertel je buren over Maak Capelle