< Terug

IVN jaaragenda presenteren met nieuw bestuur

De jaaragenda presentatie avond van Internationale Vrouwen Netwerk Schollevaar begon om 18 uur met de vrijwilligers, die zijn vroeg gekomen om de hal voor te bereiden.

De deelnemers werden welkom geheten door het nieuwe bestuur met een kopje koffie of thee. De jaaragenda was geprint en onder iedere deelnemer uitgedeeld.

Om precies 19 uur heeft de vorige voorzitter van de organisatie de officiële inhuldiging van de gebeurtenis voorgedaan.  Mv. Olympia Clasquin – Jowett meldde het programma van de avond kortom aan en presenteerde het nieuwe bestuur van de IVN Schollevaar. De lieden van het bestuur hebben zich voorgesteld (Mv. Milena Nalbancheva, als de nieuwe voorzitter, en Mv. Carla Wouda). Mv. Milena Nalbancheva heeft een korte presentatie van de jaaragenda gemaakt.

Na het officiële begin, waren de deelnemers uitgenodigd voor een hapje en drankje in een gezellige sfeer. Tijdens de vergadering was de jaaragenda gediscuteerd en iedereen heeft het formulier ingevuld met de activiteiten, die zij meedoen wil. Verder waren de contactgegevens met de dames aangepast.

Met een wens voor een leuk en interessant jaar, en in verwachting voor de eerste activiteit – de Valentijnsavond, was de vergadering gesloten.

Initiatief uitgevoerd
21 januari 2020

Organisator
IVN Milena Nalbancheva

Locatie
Huis van de wijk

Opgehaald bedrag
€ 121,00
Meld een initiatief aan
Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:
Deel deze pagina

Vertel je buren over Maak Capelle

Facebook Twitter E-mail