< Terug

Pre Valentine Beauty Evenement

Valentijns stuk maken 
 

Het is bijna Valentijn wat is leuker dan een eigen gemaakte stukje te geven of deze trost op tafel neer te zetten. Samen met een ervaren deskundige hebben de senioren hun creativiteit gebruikt om er een mooi stukje van te maken. Soms werd er een idee geven hoe het eventueel anders kon. Iedereen was blij met hun gemaakt stuk en hebben het vol trots meegenomen naar huis. Na afloop hebben we lekker met geluncht en met elkaar besproken hoe we het vonden gaan. Wij hebben alleen positieve feedback gekregen van de deelnemers. Daarom kunnen wij zeggen dat onze activiteit geslaagd is.  

 

Pre Valentine Beauty Evenement

Om de inwoners van Capelle Schollevaar en omstreken in de Valentine sfeer te brengen hebben we een pre Valentine Beauty Evenement georganiseerd.
De dames werden ontvangen met een drankje en kregen een goodiebag waar ze heel blij mee waren. Het was een vrouwen avond dus werd er lekker geklets. Onder genot van een hapje en een drankje lieten de dames zich verwennen met onder andere manicure, pedicure, epileren, haar knippen en wimper extension.  Het was een geslaagde evenement met dank aan Maak Capelle en WOP schollevaar.

 

Initiatief uitgevoerd
8 februari 2020

Organisator
Rojin roshan

Locatie
In het ruimte van CMC gelegen in het huis van de wijk schollevaar.

Opgehaald bedrag
€ 475,00
Meld een initiatief aan
Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:
Deel deze pagina

Vertel je buren over Maak Capelle

Facebook Twitter E-mail