Persoonlijk cadeau inwoners Rijckehove

Verslag initiatief Persoonlijk cadeau Inwoners Rijckehove, ID 1249

Maandag 29 juni 2020, heeft Stichting Sonrisa Rijnmond dankzij financiële steun van WOP ‘s-Gravenland, via MaakCapelle, persoonlijke cadeautjes kunnen overhandigen voor elk van de 190 bewoners en revaliderenden van woonzorglocatie Rijckehove te Capelle aan den IJssel.

Bij een korte ceremonie waren aanwezig Marion van der Hammen, Manager Recreatie en Welzijn bij De Zellingen, Adriana Zoon, kunstenaar en ontwerper van de kunstwerkjes, Dennis de Lange, voorzitter van WOP ’s-Gravenland, Wil Hart, bestuurslid WOP ‘s-Gravenland en niet op de foto Rob Nieuwveld namens Stichting Sonrisa Rijnmond.

Deze cadeautjes bestonden uit een door kunstenaar Adriana Zoon handgemaakt kunstwerkje zijnde een goudkleurig beschermengeltje op natuursteen, voorzien van een persoonlijke boodschap en een gedicht.

Dennis de Lange voorzitter van WOP ‘s-Gravenland, zei dat hij het initiatief zo bijzonder vindt omdat het juist zo persoonlijk is en voor veel bewoners, die gezien hun leeftijd opgegroeid zullen zijn in een kerkelijke omgeving, de beschermengel en het gedicht extra betekenis zal hebben. Dat alles juist in deze zware tijd rond het coronavirus met de ingrijpende maatregelen.

Publicatie vond plaats op de Facebook pagina van Stichting Sonrisa Rijnmond op 30 juni 2020

https://www.facebook.com/sonrisarijnmond/posts/1952475668215956

Capelle aan den IJssel, 19 oktober 2020

Stichting Sonrisa Rijnmond,
Daan Jansen, voorzitter

Initiatief uitgevoerd
24 juli 2020

Organisator
Stichting Sonrisa Rijnmond

Locatie
Woonzorglocatie in Capelle aan den IJssel met zeven wooneenheden voor verschillende doelgroepen en een revalidatie faciliteit.

Opgehaald bedrag
€ 798,00

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

+ 31 (0) 10 30 74 681

helpdesk@maakcapelle.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:



Deel deze pagina

Vertel je buren over Maak Capelle