Een schilderles bij Kees de Jong

Na een grote pauze door de Coronacrisis, zijn de activiteiten van IVN weer begonnen.

Tijdens de periode van “lock down” voelden de deelnemers van IVN de noodzaak van sociale communicatie en sociale contacten tastbaarder.

Het bestuur van IVN was heel veel verantwoordelijk en voorzichtig tijdens de voorbereiding van een activiteit die de maatregelen voor Coronapreventie volgt. Ons doel was elke deelnemer veilig zich te voelen.

Daarom, hebben we een schilderles bij Kies de Jong georganiseerd, die plaatsvond op twee opeenvolgende avonden, elk met alleen maar 10 deelnemers. Dus, konden ze 1.5 meter afstand te houden. Onze gastheer zorgde voor de ontsmettingsmiddelen en alles wat nodig was voor een veilige en coronaproof omgeving.

De workshops waren om 30 juni en 01 juli 2020 bij het wijkhuis van Kies de Jong, de beroemde schilder van Capelle aan den IJssel.

In het begint heeft hij een korte presentatie over hem, zijn familie en creativiteit, en over de schilderij die de deelnemers moeten tekenen.

Dus, met de leiding van Kees, tekenden de vrouwen prachtige schilderijen met hun eigen identiteit en verbeelding.

Bij het einde van de avond, tijdens en hapje en drankje, werden de schilderijen gedroogd en klaar voor een familiefoto gemaakt.

Het finale van de avond was erg gezellig – met Kies en zijn gitaar, en de mooie muziek. Elke vrouw kreeg ook een cadeautje – een boekje over Capelle, die Kies heeft getekend.

Initiatief uitgevoerd
30 juni 2020

Organisator
IVN Milena Nalbancheva

Locatie
Buurthuis 't Klavier

Opgehaald bedrag
€ 400,00

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

+ 31 (0) 10 30 74 681

helpdesk@maakcapelle.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:



Deel deze pagina

Vertel je buren over Maak Capelle