< Terug

Kickboksen voor jeugd

Kickboksen voor jeugd.

We hebben maart gezien dat de kinderen het moeilijk hebben met de maatregelingen die genomen zijn m.b.t. COVID 19.  Kinderen hebben vragen waarom ze niks meer mogen en ouders weten niet hoe ze hier uitleg over moeten geven. Daarom hebben wij samengezeten en hebben wij besloten om iets voor die kinderen te gaan doen. Na een gesprek te hebben gehad met mevr. Senchi waren we eruit. De kinderen laten bewegen met combinatie van discipline.
Elke woensdag na school kwamen ze met veel plezier naar CMC om kickboks les te volgen.
We zagen dat de kinderen dit leuk vonden en zich hierin snel ontwikkelde.
Trots lieten ze aan elkaar zien wat ze geleerd hadden en werden ze gestimuleerd door mevr. Senchi.
De middag begon met elkaar aan tafel waar ze iets te drinken kregen en ze kort vertelde hoe het op school was. Ze begonnen en eindigde de lessen altijd met een team groet.  Hierna deden ze een opwarm spel en begonnen daarna aan de les.  Aan het einde van de les deden ze een spelletjes die ze zelf hadden uitgekozen aan het begin van de les. Na afloop van elke les ging ze met elkaar aan tafel zitten dronken en aten wat. Dit was ook het moment waarop aan hen gevraagd werd wat ze van de les vonden en wat ze moeilijk vonden.  Gezien de ouders niet aanwezig mogen zijn tijdens de lessen zorgde een vrijwilliger van CMC dat er foto’s gemaakt werden voor de ouders.
Zowel CMC als mevr. Senchi vonden dit een geslaagde activiteit en willen dit zodra de corona maatregelingen het weer toe laat starten met nieuwe of eventueel vervolg lessen.

Initiatief uitgevoerd
26 augustus 2020 t/m
16 december 2020

Organisator
Capels Multicultureel Centrum

Locatie
In de HVDW schollevaar in de ruimte van het CMC

Opgehaald bedrag
€ 435,00

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

+ 31 (0) 10 30 74 681

helpdesk@maakcapelle.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:
Deel deze pagina

Vertel je buren over Maak Capelle