Schilderles bij kunstenaar/kunstschilder Kees de Jong in Schollevaar

Verslag initiatief Lezing spreekwoorden en gezegden in Schollevaar, ID 1292

Woensdag 7 oktober 2020, heeft Stichting Sonrisa Rijnmond dankzij financiële steun van WOP Schollevaar, via MaakCapelle, een lezing over spreekwoorden en gezegden georganiseerd met gastspreker Wim de Bruin, bij Sensibel Centrum voor Healing & Bewustzijn in de wijk Schollevaar te Capelle aan den IJssel.

Aangezien er coronamaatregelen van toepassing waren hebben we een kleine groep inwoners toegelaten als deelnemers om een zo veilig mogelijke situatie te hebben. Er waren 16 deelnemers.

De deelnemers kenden elkaar niet of nauwelijks doordat we die hebben geworven uit ons eigen netwerk en dat van De Zonnebloem waarmee we heel prettig weer hebben kunnen samenwerken.
We merkten dat enkele deelnemers duidelijk te maken hadden met een vorm van eenzaamheid of gebrek aan zingeving zodat het samen kunnen zijn met anderen ook al was het in aantal beperkt, het toch juist voor hen heel waardevol was. Men was gezamenlijk aan iets bezig waarvan de zelfverzekerdheid niet groots was aan het begin van de dag echter Kees de Jong stelde hen via zijn deskundigheid goed op hun gemak. Dus schakelde het om naar plezier. Telefoonnummers en foto’s werden tussen deelnemers uitgewisseld en we weten dat in enkele gevallen vervolgcontact is ontstaan.

Publicatie vond plaats op de Facebook pagina van organisator Rob Nieuwveld op 6 oktober 2020

https://www.facebook.com/robnieuwveldrnconnect/posts/2646100275639847

Capelle aan den IJssel, 11 januari 2021

Stichting Sonrisa Rijnmond,
Daan Jansen, voorzitter

 

 

 

Initiatief uitgevoerd
5 oktober 2020 t/m
7 oktober 2020

Organisator
Stichting Sonrisa Rijnmond

Locatie
Atelier.

Opgehaald bedrag
€ 350,00

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

+ 31 (0) 10 30 74 681

helpdesk@maakcapelle.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:



Deel deze pagina

Vertel je buren over Maak Capelle