Kerst straatverlichting en Nieuwjaarsborrel 2021

Sinds de oprichting (in 1987) bestaat de vVE De Papiermolen al 33 jaar. Als vereniging plannen we jaarlijks activiteiten die in het belang zijn van de buurt en het gezamenlijk regelen van onderhoud aan onze woningen. Daarbij is het nodig om lid/donateur te zijn van de vereniging en ook dingen te regelen in het kader van de sociale cohesie met de bewoners van de Papiermolen.

Zoals eenieder hebben wij in 2020 ook last gehad van het coronavirus. Veel activiteiten konden geen doorgang vinden, maar er werd wel gekeken wat alsnog te regelen viel. De straat-/kerstverlichting kon bijvoorbeeld nog wel uitgevoerd worden. Het samen aanbrengen in november 2020 is altijd een goede happening en veel bewoners gaven een blijk door het nodigde werk wat collectief gedaan werd. We telden zo’n vijftien bewoners die actief waren met de verlichting, maar ook gezamenlijk koffiedrinken werd geregeld door andere bewoners en zelfgemaakte appelflappen waren present.

Uiteraard werd er wel geld uit gegeven aan het nodigde materiaal. Dit werd deels betaald door het WOP Schenkel via een donatie op Maak Capelle. Hiervoor onze hartelijk dank! In januari 2021 hopen wij in de openlucht een nieuwjaarsborrel te houden. Uiteraard met inachtneming van de coronaregels. Bekijk de verlichting op de foto's of kom zelf eens langs na 17:00 om de verlichting in het echt te zien branden.

Initiatief uitgevoerd
30 december 2020 t/m
16 januari 2021

Organisator
VVE De Papiermolen

Locatie
Molenbuurt Schenkel Papiermolen

Opgehaald bedrag
€ 181,00

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

+ 31 (0) 10 30 74 681

helpdesk@maakcapelle.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:



Deel deze pagina

Vertel je buren over Maak Capelle