< Terug

Kerst straatverlichting en Nieuwjaarsborrel 2021

Sinds de oprichting in 1987 bestaat de VVE De Papiermolen dus al 33 jaar. Als vereniging plannen we jaarlijks activiteiten die in het belang zijn van de buurt en b.v. het gezamenlijk regelen van onderhoud aan onze woningen. Daarbij is het nodig om lid/donateur te zijn van de vereniging en ook dingen te regelen in het kader van de sociale cohesie met de bewoners van de Papiermolen

Zoals eenieder hebben wij in 2020 ook last gehad van het Corona virus. Veel activiteiten konden geen doorgang vinden, maar er werd wel gekeken wat alsnog te regelen viel. De straat/kerst verlichting kon nog wel uitgevoerd worden. Het samen aanbrengen in november 2020 is altijd een goede happening en veel bewoners gaven een blijk door het nodigde werk wat collectief gedaan werd. We telden zo’n 15 bewoners die actief waren, maar ook gezamenlijk koffiedrinken werd geregeld door andere bewoners en zelfgemaakte appelflappen waren present.

Uiteraard werd er wel geld uit gegeven aan het nodigde materiaal. Dit werd deels betaald door Maak Capelle met als sponsor Wijkoverleg Platform Schenkel. (WOP), waarvoor onze hartelijk dank!

In januari 2021 hopen wij in de openlucht een nieuwjaarsborrel te houden. Uiteraard met inachtneming van de Corona regels.

We hebben hiermee wat foto’s bijgevoegd, maar misschien kunt het beste een keer een kijkje in de straat, maar dan wel na 17:00 uur als de verlichting brandt.

Tot ziens!

Initiatief uitgevoerd
30 december 2020 t/m
16 januari 2021

Organisator
VVE De Papiermolen

Locatie
Molenbuurt Schenkel Papiermolen

Opgehaald bedrag
€ 181,00
Meld een initiatief aan

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:
Deel deze pagina

Vertel je buren over Maak Capelle

Facebook Twitter E-mail