lichtpuntje Kerstboom

De kerstboom op het speelplein van de Korenmolen heeft zijn rol als lichtpuntje in een donkere tijd glansrijk vervuld! Samen is de voorbereiding gedaan, met hulp van meerdere buren is de kerstboom stevig verankerd in de grond. De start was het aanbrengen en onthullen van de kerstboomlampjes en op het knutselen voor de kinderen van de korenmolen kwamen veel kleine Korenmolenaartjes af. Het was een mooie middag in december, er is volop geknutseld door de kleintjes en bijgepraat op afstand door hun (groot)ouders. Natuurlijk was gezorgd voor knutselspulletjes voor iets moois in de boom. Koekjes, kerstchocolaadjes en lekkere schuimkransjes voor iedereen zorgden voor de feestelijke stemming. 

In de kerstvakantie was er nog een echte happening met een kerstman met wie je op de foto kon, voor ieder kind een versnapering en als klap op de vuurpijl een echt sneeuwkanon. 

een echte kerstvakantiesfeer en fijne breek in de lange dagen thuis! nieuwe buren maakten kennis met 'oude' bewoners, kinderen hebben veel rond de kerstboom gespeeld en de boom zelf leek wel dagelijks mooier versierd te zijn. De zuinige ledlampjes kunnen zonder probleem dag en nacht aanblijven: extra fijn voor de 'vitale beroepers' die 's avonds uit hun werk komen. 

En: de kerstboom staat nog steeds, nu zonder versiering. De lichtjes zullen nog zeker enkele weken door de donkerste weken van het jaar voor gezelligheid zorgen!

Initiatief uitgevoerd
6 december 2020 t/m
31 december 2020

Organisator
Annemiek Verheij

Locatie
speelpleintje midden in het woonerf

Opgehaald bedrag
€ 143,02

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

+ 31 (0) 10 30 74 681

helpdesk@maakcapelle.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:



Deel deze pagina

Vertel je buren over Maak Capelle