Pasen

En weer kwam daar de paashaas aangehuppeld, weer in corona tijd, in een lockdown die helaas al een hele tijd duurt. Deze 'Zonnebloemige' paashazen wilden Pasen natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan, dus werd er druk nagedacht over de mogelijkheden. Een zakje paaseitjes net als vorig jaar, vonden we te simpel. Gelukkig hebben wij verschillende paashazen in het activiteitenteam: eentje die graag knutselt, eentje die zorgt dat het initiatief op managementgebied goed in elkaar zit, eentje die graag zingt en gitaar speelt en eentje die zo goed de weg weet op de computer dat hij na heel wat speurwerk hét idee gevonden had. Na wat gerekend te hebben en met behulp van WOP Oostgaarde en WOP Schollevaar, konden we het nog waar gaan maken ook.

We hebben de hulp ingeroepen en gekregen van meer dan twintig andere paashazen. We hadden echt niet zonder gekund! Wat hebben alle paashazen blije gezichten gezien. Iedereen was erg verrast. Dat is zo leuk voor ons om te zien! We hebben van diverse mensen een heel lief bedankje gekregen. We kregen te horen dat het vogelhuisje met paaskuikentje, de eitjes en het plantje dat we hebben uitgedeeld zo mooi waren.

Lieve allemaal, we hebben het heel graag voor jullie gedaan en hopen dat er nog lang genoten gaat worden van alle presentjes. 

Met groetjes van alle Zonnebloemige paashazen.

Initiatief uitgevoerd
2 april 2021

Organisator
De Zonnebloem Schollevaar

Locatie
huis

Opgehaald bedrag
€ 1222,50

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

+ 31 (0) 10 30 74 681

helpdesk@maakcapelle.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:



Deel deze pagina

Vertel je buren over Maak Capelle