Paasactiviteit

Op 31 maart was het zover: de kinderen konden in Hitland "Paaskeitjes" zoeken. Om 12:30 uur zijn we eerst een route gaan uitstippelen. Het was behoorlijk druk in het Hitland. De kans dat er al keitjes weg zouden worden gehaald was erg groot. Ondanks dat we briefjes hadden opgehangen om dit te voorkomen, hebben we toch besloten het grote stuk gras te gebruiken naast de grote waterspeeltuin. Daar werden de keitjes met de letters P, S, A, E, I en H verstopt, samen met wat jokers. Van sommige letters verstopten we extra om het iets makkelijker te maken.

De kinderen moesten het woord 'paasei' of 'paashaas' zoeken. Wendy Bos, Michelle van der Kraan en Leen Rosina van der Stoep-de Geus hebben vanuit de Facebookpagina Kei Gers geholpen met het beschilderen van alle keitjes. Wat waren ze prachtig! 

Om 14:30 kwamen de eerste kinderen aan. Ze hadden nog geen idee waar te zoeken en wat waren ze zenuwachtig. Nadat de kinderen waren ingeschreven mochten ze om 14:45 gaan zoeken. Wat een enthousiasme! Er werd al snel geroepen dat het eerste keitje was gevonden. Na 3 kwartier kwam Dylan van der Kraan als eerste binnen met het gevonden woord 'paasei'. Snel daarna volgden de nummer twee en drie met het woord 'paashaas'. Uiteindelijk was iedereen om 15:45 klaar met zoeken.

De kinderen kregen allemaal een chocoladeverassing en een flesje water en ze mochten de mooiste kei mee naar huis nemen. Het was een succes! Volgend jaar doen we het weer, maar dan op een andere locatie.

Groetjes,
Namens Team Kei Gers
Linda Hoogerwerf

Initiatief uitgevoerd
31 maart 2021

Organisator
Linda Hoogerwerf

Locatie
Speeltuin in Hitland

Opgehaald bedrag
€ 51,54

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

+ 31 (0) 10 30 74 681

helpdesk@maakcapelle.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:



Deel deze pagina

Vertel je buren over Maak Capelle