Lentegroet

Tijdens de coronaperiode, waarbij er vrijwel geen enkel evenement indoor of outdoor mogelijk was, hebben het WOP en de Buurtgroep in Fascinatio een Lentegroet bedacht. De groet is voor alle inwoners van Fascinatio. De groet is een voorjaarsopstekertje en een manier om de mensen uit de huizen te krijgen. Er werd een flyer/nieuwsbrief opgesteld en huis-aan-huis door vrijwilligers bezorgd.

Op Goede Vrijdag werden er plantjes vanaf het Solisplein uitgedeeld aan bewoners die met veel enthousiasme met de flyer aankwamen om een gezellig praatje te maken en hun plantje mee te nemen. Omdat niet iedereen in de gelegenheid was om een plantje op te halen, zijn er op de zondagmiddag en de week erna nog twee keer vanuit het Huis van de Wijk plantjes uitgedeeld.

In totaal zijn er zo’n 750 plantjes uitgedeeld. De plantjes die over waren zijn door vrijwilliger Jan, bewoner van ASVZ, over de plantenbakken in de wijk verdeeld. Zo werd het echt voorjaar in Fascinatio! Het was weer een geslaagde actie met dank aan alle vrijwilligers die hier weer heel wat uurtjes belangeloos hebben ingestoken.

Met vriendelijke groet,
Namens WOP Fascinatio
Marianne de Veer

Initiatief uitgevoerd
7 april 2021

Organisator
WOP Fascinatio

Locatie
Solisplein , schoolplein in het hart van de wijk

Opgehaald bedrag
€ 2746,84

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

+ 31 (0) 10 30 74 681

helpdesk@maakcapelle.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:



Deel deze pagina

Vertel je buren over Maak Capelle