Openlucht Bioscoop 's-Gravenland 2021

Na een voorbereiding van krap een maand was het 4 september 2021 zo ver: de eerste openluchtbioscoop van ’s-Gravenland ging van start met drie films.

Vanaf ’s morgens 8 uur waren bestuursleden van het WOP ’s-Gravenland met een groep vrijwilligers bezig alles in orde te maken. Er was een draaiboek gemaakt met een strak schema, waardoor de hele dag op rolletjes verliep. Het speelveld aan de Frans Naereboutrede werd omgetoverd tot een heuse openluchtbioscoop. Het LED-scherm en de geluidsinstallatie werden geplaatst. Op het veld werden stoelen in groepjes neergezet, geheel in overeenstemming met de coronamaatregelen. Toiletten werden geplaatst en een eenrichting looproute werd uitgezet. Om geluidsoverlast te voorkomen lag er voor elke bezoeker een koptelefoon klaar om de film te kunnen volgen.

Om 12.30 uur druppelden de eerste bezoekers binnen voor de Disney familiefilm ‘RAYA en de laatste draak’, die om 13.00 uur begon. Met 106 bezoekers was dit een goed begin. De film werd door de bezoekers en bezoekertjes enthousiast ontvangen. Om 16.00 uur volgde de Disneyfilm ‘Aladdin’. Hiervoor ontvingen we 72 bezoekers die genoten van de film. Om 18.30 werd er door de vrijwilligers gezamenlijk gegeten, waarna alles in gereedheid werd gebracht voor de avondfilm die om 20.00 uur begon. De actiefilm ‘The Foreigner’ werd bekeken door 58 bezoekers. Invallende duisternis zorgde voor een aparte sfeer in deze eerste '’s-Gravenlandse Openluchtbioscoop'.

Van de totaal 236 bezoekers kregen we vele complimenten over dit geslaagde evenement met het verzoek dit volgend jaar weer te organiseren. Gelukkig werkte het weer mee, het was de hele dag zonnig en droog.

Initiatief uitgevoerd
4 september 2021

Organisator
Roger Roszek

Locatie
De voorstellingen worden gedraaid op het Cruijff Court. Bezoekers wordt aangekondigd om per fiets of te voet te komen, aangezien de parkeermogelijkheden schaars zijn. Er worden dranghekken neergezet waar bezoekers hun fiets kunnen stallen.

Opgehaald bedrag
€ 7673,25

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

+ 31 (0) 10 30 74 681

helpdesk@maakcapelle.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:



Deel deze pagina

Vertel je buren over Maak Capelle