bloembakken Hilde erf

We hebben al meerdere bloembakken grondig onder handen kunnen nemen. De bloembakken zijn voorzien van nieuwe grond, twee bloeiende Indiase meidoorns en een vervanging voor de tienjarige hedera door een nieuwe soort. Ook hebben we twee bloembakken die bij de voetbrug zijn geplaatst voorzien van hortensia's. In twee andere bakken hebben we bocopa en sundaville geplaatst.

Twee vrijwilligers, waaronder ik, hebben kortgeleden een operatie ondergaan. Hierdoor kunnen we de bloembakken aan de lantaarnpalen dit jaar helaas niet voorzien van mooie hanggeraniums. We slaan dus een jaartje over, maar willen volgend jaar weer aan de slag!

Uit onze omgeving krijgen we veel positieve reacties. De voorkeur voor het soort planten uit de omgeving is wisselend en wij proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. Bij twijfel hebben de vier vrijwilligers die zich al tien jaar inzetten de beslissende stem. 

Volgend jaar gaan we uiteraard weer door! Het is een leuke, mooie en bloemachtige entree voor iedereen die het Hilde Erf oploopt. 


Groet,
Johan

Initiatief uitgevoerd
1 mei 2022

Organisator
Johan Sprong

Locatie
Op het woonerf van genoemde straat. betreft 5 lantaarn bloembakken en 2 grote staande bloembakken die we zomers en winter seizoen voorzien van bloemen en of planten

Opgehaald bedrag
€ 372,50

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

+ 31 (0) 10 30 74 681

helpdesk@maakcapelle.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:Deel deze pagina

Vertel je buren over Maak Capelle