Kindermiddag

Op zaterdag om 10.30 uur verzamelen de vrijwilligers zich op het grasveld van de Purmerhoek en de Driehoek. Er wordt een programma en een taakverdeling gemaakt, zodat iedereen weet waar zij moeten assisteren.

De materialen van de fa, Gaaf verhuur worden 11.00 uur afgeleverd en een ieder gaat de materialen op zijn plaats zetten zoals is afgesproken. De knutseltafels worden op het grasveld onder de bomen geplaatst, zodat de kids niet te veel in de zon zitten vanmiddag tijdens het knutselen.

Nadat alle attracties op zijn plaats staan vindt er een gebed plaats. Om 12.30 uur wordt er door alle vrijwillgers geluncht. Ca 13.00 uur wordt met de percussiegroep MCM -met dus heel veel mooi getrommel- de kindermiddag geopend. 

Hierna wordt er op het plein gedanst waar veel aandacht voor is. Strippenkaarten waarop allerlei lekkernijen staan worden aan alle kinderen uitgedeeld. 


De kids kunnen gebruik maken van springkussens, sport en spel, knutselen, zoals haarvlechten en schminken. Ook kunnen alle deelnemers aan de hand van hun strippenkaart een ijsje, popcorn, suikerspin en limonade krijgen. Er zijn ca 220 deelnemers geweest en het was wederom een groot succes. Nadat de kinderen hun strippenkaart weer hebben ingeleverd, krijgt iedereen een cadeautje in de vorm van een bidon met daarin nog wat lekkers. 

Om 16.30 uur wordt de kindermiddag afgesloten met leuke en gezellige muziek. Sommige ouders en kidneren komen ons bedanken voor de leuke middag en zeggen spontaan: 'tot de volgende keer'. Hierna wordt er voor de vrijwilligers een lopend buffet verzorgd en even nagepraat over de goed verzorgde en vrolijke middag. al met al weer een leuke kindermiddag waar ouders, kinderen, maar zeker ook de begeleiders weer enorm hebben genoten.

Initiatief uitgevoerd
1 september 2018

Organisator
Eldert Zeelenberg

Locatie
Het Cruyffcourt

Opgehaald bedrag
€ 1652,00

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

+ 31 (0) 10 30 74 681

helpdesk@maakcapelle.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:



Deel deze pagina

Vertel je buren over Maak Capelle