< Terug

Bloemen en aarde

Eind mei heb ik via Maak Capelle een bedrag gespaard om bloembakken te mogen vullen met fleurige bloemen. (Petunia’s, Lobelia, Geraniums etc) Ik heb van de Libellendans bloembakken gehad en dacht: hier wil ik iets mee gaan doen. Het zo fijn zijn als het Granida erf er fleuriger uit mag gaan zien.

Maak Capelle deed niet moeilijk hierover en werkte heel snel mee, top!!! 

De bewoners wisten nog niet dat de bloembakken aan de lantaarnpalen kwamen te hangen. Ik ben naar v.d. Dussen gegaan en heb mijn hart daar laten spreken over wat voor soort bloemen ik zou gaan kopen. Het was een heel gesjouw, maar vond het heerlijk om te doen. Kleur en gezelligheid op het Granida erf!

Ik heb alle planten in mijn eigen tuin in potten gedaan, zo wilde ik de bewoners verassen. Niemand wist nog wat er ging gebeuren. Samen met mijn man hebben we de bloembakken op een zondag aan de lantaarnpalen gehangen. De meeste bewoners waren niet thuis, dus werd het voor hen een verrassing als ze de bakken zouden zien hangen.

Na een dag of 2 kreeg ik appjes met de vraag of ik wist wie deze bloembakken had opgehangen? Ik vertelde dat ik dit samen met mijn man had gedaan. 'Oh wat leuk zeg, het staat gezellig als je aan komt rijden!'

Ik heb aan de bewoners gevraagd, of ze de bloembakken zelf willen verzorgen; water geven etc. Niemand vindt dat een probleem. Ik kreeg van iemand een kaart waarop staat: Jij geeft altijd kleur en gezelligheid in de straat! (Ik heb namelijk ook 8 jaar lang de buurt BBQ verzorgd)

  

Ik bedank Maak Capelle met de vlotte en fijne samenwerking.

Ik heb dit initiatief met heel veel plezier gedaan.

Initiatief uitgevoerd
31 mei 2019

Organisator
Monique Lommen

Locatie
5 lantaarnpalen Granida erf

Opgehaald bedrag
€ 100,00
Meld een initiatief aan
Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:
Deel deze pagina

Vertel je buren over Maak Capelle

Facebook Twitter E-mail