Website vernieuwd

23 december 2015

De website is vernieuwd en heeft een paar handige nieuwe functies gekregen. Het initiatievenoverzicht is nu mooier geworden door gebruik te maken foto's en plaatjes. Daarnaast hebben we geluisterd naar de wensen van gebruikers van de website en een paar belangrijke veranderingen doorgevoerd:

Aanmelden in stappen

Het aanmelden van een initiatief is eenvoudiger en overzichtelijker geworden. Aanmelden gaat nu in stappen, waarbij na elke stap je initiatief opgeslagen wordt. Wanneer je ingelogd bent, kun je onder 'mijn initiatieven' je initiatieven terugvinden en verder invullen of aanpassen.

Benodigdheden

Een grote verandering binnen de update is het invullen van je benodigdheden bij het aanmelden van je initiatief. Deze vul je nu per stuk in. Je geeft op wat iets kost en hoeveel stuks je nodig hebt. De website telt automatisch de bedragen op. Het voordeel van deze aanpassing is dat de benodigheden nu ook eenvoudig via de website gesponsord kunnen worden, zonder dat de sponsor geld hoeft te doneren.

Zelf opgehaald geld

Heb je van een donateur een bedrag cash of op je rekening gekregen? Of heb je op een andere manier geld ingezameld dan via de website? Dan kan je dit toch laten zien via de website. Klik op 'doneer' en kies voor 'zelf opgehaald'. Vervolgens vul je het bedrag en de naam van de donateur(s) in. Het bedrag verschijnt dan in het lijstje met donaties en wordt afgetrokken van het totaal benodigde bedrag. Hierdoor hoef je geen geld te doneren dat je al hebt aan je eigen initiatief om je streefbedrag te behalen.

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

+ 31 (0) 10 30 74 681

helpdesk@maakcapelle.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:



Deel deze pagina

Vertel je buren over Maak Capelle