Budgetaanvraag bij WOP

25 oktober 2016

Als gebruiker van Maak Capelle is het voor jou misschien al bijna vanzelfsprekend om je initiatieven hier aan te melden. Dat is mooi! Want vanaf heden gaan alle initiatieven in Capelle via deze site en hoef je geen aanvraag meer via het WOP te doen. Om alle Capellenaren op de hoogte te brengen van deze verandering, stuurt de gemeente binnenkort onderstaande brief. Deze brief beschrijft wat er inhoudelijk verandert, waarom deze verandering plaatsvindt en wat dit eventueel voor jou betekent. 

Lees de brief rustig door. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met de Maak Capelle Helpdesk.



WIJZIGINGEN OMTRENT FINANCIËLE AANVRAGEN WOP

Beste Capellenaar,

Je ontvangt deze brief omdat er iets veranderd is. Bij bewonersinitiatieven zocht je contact met het wijkoverlegplatform. Doe je vanaf nu een budgetaanvraag voor een leuke activiteit dan ga je naar de website www.maakcapelle.nl. Dat wordt namelijk hét platform van bewonersinitiatieven in Capelle aan den IJssel. Voorheen verliep jouw aanvraag via een invulformulier van het wijkoverlegplatform (WOP). Meer mensen worden nu bereikt; samen werken we aan een mooiere stad, vol initiatieven en activiteiten. Vanaf nu budget en ondersteuning dus digitaal aanvragen. 


Maak Capelle
Maak Capelle is een gezamenlijk initiatief van de gemeente, Havensteder, Van Cappellen Stichting, Buurtkracht en BRUIS. Hiermee willen we Capelse initiatieven zichtbaar maken en initiatiefnemers zoals jou helpen bij het verzamelen van budget, mensen en spullen.


Welke initiatieven?
Heb je een leuk idee voor een straatfeest, cursus, opfleuring van de omgeving of andere bijzondere activiteit? Vraag er via Maak Capelle budget of spullen voor aan of doe een oproep om vrijwilligers te werven. Wil je ondersteuning of heb je hulp nodig bij het invullen van de formulieren? Neem dan contact op met de helpdesk van Maak Capelle via (010) 30 31 220 of helpdesk@maakcapelle.nl.


Aanvragen financiële bijdrage
Met Maak Capelle versnellen we ook de uitbetaling als je aanvraag wordt goedgekeurd door het WOP (en mogelijk ook andere sponsoren). Binnen vijf werkdagen kun je al beschikken over het geld. Heb je meerdere sponsoren? Na afloop van het project hoeft je maar één financiële verantwoording in te leveren bij Maak Capelle. 


Waarom Maak Capelle
Met Maak Capelle wordt jouw aanvraag online voor iedereen zichtbaar. Zowel het WOP als Havensteder en mogelijke andere sponsoren ontvangen je budgetaanvraag. Zo hoef je maar één keer een aanvraag te doen. Daarnaast ontvangen buurtbewoners die ingeschreven staan bij Maak Capelle ook bericht van jouw initiatief of idee. Als zij jouw bericht zien en willen helpen, kunnen zij dit via Maak Capelle aangeven.


Meer informatie?
Heb je vragen over de verandering of over Maak Capelle? Neem dan contact op met de helpdesk of kijk op www.MaakCapelle.nl.

 
Stichting Maak Capelle, Helpdesk                Telefoon: (010) 30 31 220

E-mail: helpdesk@maakcapelle.nl               www.maakcapelle.nl

 

 

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

+ 31 (0) 10 30 74 681

helpdesk@maakcapelle.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:



Deel deze pagina

Vertel je buren over Maak Capelle