Kerstfeest Schollevaar

21 december 2018

Fatima Lima

De kerstavond in wijkcentrum Schollevaar is goed verlopen. Er waren rond de dertig bezoekers aanwezig, we hadden wel op iets meer bezoekers verwacht.

We hebben een buffettafel ingericht met Erwtensoep, salade, stokbrood en verschillende kiphapjes. De rest van de ruimte hebben we tafels neergezet met verschillende zoete kerst lekkernijen. 

De band is rond 9 uur begonnen met spelen toen de meeste bezoekers binnen waren. Ze hebben verschillende liedjes gezongen uit hun eigen repertoire. Ze werden enthousiast ontvangen en de bezoekers hebben genoten van hun optreden.

Na het optreden werd er nog wat gefreestyled met verschillende gasten uit de zaal die ook meezongen en rapten. Dit was een leuk einde van het evenement.

De avond was een succes, al is het voor de volgende keer een goed idee om nog meer aan promotie te doen om nog meer mensen uit de buurt te informeren en de bezoekersaantallen te vergroten.

De bezoekers die aanwezig waren, vonden het een leuk initiatief en waren blij dat er wat werd georganiseerd door de buurtbewoners zelf. Serelda van de band heeft ook goed meegedacht met de opzet van de zaal en het trekken van bezoekers uit haar eigen netwerk.

Je iDeal donatie is verwerkt.

Er is iets misgegaan bij het verwerken van je iDeal donatie.

Een vraag stellen een vraag stellen

Een vraag stellen€ 351,00 van € 351,00 gedoneerd afgerond
€ 0,00 nog nodig
100% bereikt
3 donaties
0 dagen te gaan

Bijdragen (3)

Bijdragen
Naam
Bijdrage
Datum
WOP Schollevaar € 201,00 14-12-18
Dijkshoornpoelier € 50,00 05-12-18
Eigen bijdage; event € 100,00 05-12-18
Meld een initiatief aan

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van
nieuwe initiatieven in:

Deel deze pagina

Vertel je buren over MAAK CAPELLE

Facebook Twitter E-mail