Maak Capelle is gestart!

20 februari 2015

Joyce Saris (Havensteder), wethouder Jean-Paul Meuldijk en Netty Verschoor (Buurtkracht) verzorgden op donderdagavond 19 februari de officiële kick-off van Maak Capelle in CAPSLOC. Om de start te vieren, kregen alle bezoekers die avond een waardecheque. Hiermee konden zij één van de drie initiatieven steunen die gepresenteerd werden tijdens de kick-off.

Initiatieven

De Buurtmoeders uit Schollevaar pitchten enthousiast hun plan voor een talentenjacht voor kinderen, drie ouderen uit De Baronie vertelden over de Crazy Bingo en Stichting Kennismakelaars presenteerde het initiatief voor muziekmiddagen voor senioren in Wijkpunt Torenhof. In totaal werd er 750 euro verdeeld over de initiatieven en gingen zij alle drie met een mooi bedrag naar huis.

Officiële handeling

Met het uitpakken van een roze schep, het handelsmerk van Maak Capelle, werd het officiële startsein gegeven. Hierna volgde een rap over Maak Capelle die jongerenwerker Jerry Durand maakte samen met zo’n vijftien jongeren. De jongeren maakten zelf de beat, schreven zelf de tekst en kregen met hun enthousiasme de handen op elkaar.

Wij wensen iedereen ontzettend veel succes met campagnevoeren!

 

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

+ 31 (0) 10 30 74 681

helpdesk@maakcapelle.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:



Deel deze pagina

Vertel je buren over Maak Capelle