Coronavirus: wat betekent dit voor jouw initiatief?

24 maart 2020

Dat het coronavirus heel Nederland raakt, en dus ook Capelle, is inmiddels wel duidelijk. Door de maatregelen om komende weken sociale contacten te vermijden, kunnen veel initiatieven helaas niet meer doorgaan. Ook buurthuizen en andere ontmoetingsplekken zijn gesloten. Een aantal initiatiefnemers hebben hun initiatief dan ook al afgelast of uitgesteld. Wij vinden het belangrijk dat alle Capellenaren verantwoord met de maatregelen omgaan.

Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Ook kun je voor al je vragen contact opnemen met de helpdesk van Maak Capelle via helpdesk@maakcapelle.nl of bel 010 30 74 681 (bereikbaar van ma t/m vr, 09.00 – 17.00 uur).

Let goed op jezelf en anderen.

Het team van Maak Capelle

Logo Maak Capelle-Main

 

Initiatief uitstellen
Veel initiatieven hoeven gelukkig niet gelijk afgelast te worden, maar kunnen bijvoorbeeld later dit jaar plaatsvinden. Stel je jouw initiatief uit? Vergeet dan niet de nieuwe datum van je initiatief op te geven op www.maakcapelle.nl. Dan breng je tegelijk de helpdesk van Maak Capelle om de hoogte én de bewoners die jouw initiatief volgen. Zij ontvangen namelijk automatisch een e-mail met de nieuwe datum van je initiatief. Heb je vragen over het uitstellen van je initiatief? Neem dan contact op met de helpdesk van Maak Capelle.

Initiatief aanpassen
Wil je jouw initiatief door laten gaan, maar moet je hiervoor het één en ander aanpassen? Dat kan! Je kunt via de website zelf je initiatief aanpassen, zoals de locatie, omschrijving en/of begroting. Gooi je het initiatief over een hele andere boeg? Neem dan contact op met jouw buurtcoach van Stichting Welzijn Capelle.

Volgers op de hoogte brengen
Wist je dat je via www.maakcapelle.nl volgers van je initiatief op de hoogte kunt brengen? Ga hiervoor naar de website, log in en kies bij je initiatief voor ‘updates bewerken’. Volgers ontvangen dan automatisch een e-mail van jouw update.

Initiatief stopzetten
Kan jouw initiatief niet meer doorgaan en heb je vragen over de annulering en/of (terug)betaling? Neem dan contact op met de helpdesk van Maak Capelle.

Warmte en saamhorigheid in je buurt
Heb jij, of je buren, een leuk idee om samen deze rare en soms moeilijke tijd door te komen? Meld je initiatief aan op maakcapelle.nl of deel je idee met anderen via onze Facebookpagina! Voor hulp bij het aanmelden of uitwerken van je idee, kun je contact opnemen met de buurtcoach van jouw wijk. Zij helpen je graag op weg!

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

+ 31 (0) 10 30 74 681

helpdesk@maakcapelle.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:
Deel deze pagina

Vertel je buren over Maak Capelle