Trapkussens-Stootkussens

30 dec 2021 t/m 14 januari 2022

Berliozstraat

The Fightclub Family Fightclub-Rotterdam

Sport en bewegen

Een vraag stellen



€ 2025,00 van € 2025,00 gedoneerd afgerond
€ 0,00 nog nodig
100% bereikt
3 donaties
0 dagen te gaan
Bijdragen (3)
Bijdragen
Naam
Bijdrage
Datum
WOP ’s-Graven ... € 870,00 12-01-22
WOP Middelwater ... € 750,00 11-01-22
Eigen inbreng v ... € 405,00 28-12-21

Dit initiatief werd gesponsord door:

Initiatiefomschrijving

Corona:
Twee jaar lang afzien, aanpassen, vallen, opstaan, knokken, improviseren en steeds maar weer opnieuw opbouwen. En dat allemaal zonder enige steun van de overheid. En nu weer dicht.

Onze jeugdleden en de jongeren sporten al twee jaarlang met kapotte trapkussens en stootkussens. Wij zouden heel graag in het nieuwe jaar nieuwe trapkussens en stootkussens willen hebben voor onze jeugdleden. Zodat zij straks weer kunnen trainen met nieuwe stoot-trapkussens.

Wie zijn wij / visie Fightclub?

The Fightclub Family zet zich al jaren in door middel van het aanbieden van vechtsportlessen om kinderen weerbaarder te maken en hun zelfvertrouwen te vergroten. Daarnaast is er in de lessen veel aandacht voor discipline/vorming en het verbeteren van de motoriek. Allemaal van belang om de kinderen een stevige basis mee te geven, zodat zij een mooie toekomst tegemoet zullen gaan in onze veeleisende maatschappij.

Wij zijn er van overtuigd dat het beoefenen van een vechtsport goed is voor de ontwikkeling van kinderen. Het beoefenen van een vechtsport kan positieve psychosociale effecten bewerkstelligen met betrekking tot zelfvertrouwen, weerbaarheid, discipline en persoonlijke groei. Naast het leren van de stoot- en traptechnieken wordt er aan verschillende algemene competenties gewerkt. Zo wordt er gewerkt aan concentratievermogen, conditie, sociale omgang in de les en spelvormen, coördinatie en discipline.

De kinderen kunnen al op jonge leeftijd in een veilige omgeving kennis maken met weerbaarheid trainingen / kickboksen in Capelle aan den IJssel. Fightclub-Rotterdam is sinds 2010 gevestigd in de gymzaal Berliozstraat 7 in 's-Gravenland. 80% van onze jeugdleden komt uit Capelle West en 's-Gravenland onze bijdrage is dus 20%. Verder gebruiken wij ook de stoot-trapkussens voor het geven van clinics aan kinderen en jongeren in Capelle aan den IJssel.

Voor meer info: www.fightclub-rotterdam.nl

Voor wie

Voor kinderen/jongeren, leden van The Fightclub Family / Fightclub-Rotterdam.

Wanneer

donderdag 30 december 2021
vrijdag 14 januari 2022

Omschrijving van de plek

Capelle aan den IJssel / 's-Gravenland

Begroting

Aantal Prijs p/s Omschrijving
15 € 80,00 Trapkussens
15 € 55,00 Stootkussens

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

+ 31 (0) 10 30 74 681

helpdesk@maakcapelle.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:



Deel deze pagina

Vertel je buren over Maak Capelle