Poppentheater voor de oekraïnse kinderen

18 aug 2022

IJsselmondselaan

Marjolijn Schumacher

Spelen
Ontmoeting

Een vraag stellen€ 150,00 van € 446,90 gedoneerd gesloten
€ 296,90 nog nodig
34% bereikt
1 donaties
0 dagen te gaan
Bijdragen (1)
Bijdragen
Naam
Bijdrage
Datum
WOP Schollevaar € 150,00 07-07-22

Initiatiefomschrijving

In het Rivium verblijven momenteel veel Oekraiense kinderen. In de zomervakantie hebben ze niets te doen. Om ze een onvergetelijke vakantie te geven willen we een poppentheater voor ze organiseren. Carla van poppenenmeer.nl wil de kinderen graag laten kennis maken met Josefien. Ze voelt zich schatrijk met haar mooie tuin. Ze heeft het tuinieren van opa geleerd. De tuin krijgt bezoek van verschillende dieren. De vogels Teun en Tilly vinden een prachtige huisvesting in de boom. Hun onderbuurman, Speedy de specht, tikt er lustig op los. Dat geeft de nodige stress in het nest erboven. Konijn Harry denkt door veel wortels te eten van zijn probleem af te komen en de rupsen hebben wel zin in verse blaadjes.

Fabian wil ook graag leren tuinieren. Dat is nog niet zo makkelijk. Als Josefien een paar dagen weggaat mag Fabian op haar tuin passen, maar hij vergeet alle instructies en zo ontsnappen de rupsen, worden er wortels gestolen en vindt mevrouw Grijpgraag de groenten er wel héél lekker uitzien. Wat zal Josefien aantreffen wanneer ze thuiskomt? Zal haar tuin ooit weer zo mooi worden als het was?

We zorgen zelf voor locatie en tolken.

Voor wie

De oekraiense kinderen in het Rivium

Omschrijving van de plek

Dit betreft de Laankerk. Vanuit deze locatie vind het meeste vrijwilligerswerk plaats voor de opvanglocatie in het Rivium.

Begroting

Aantal Prijs p/s Omschrijving
1 € 446,90 Poppentheater

Dit initiatief werd gesponsord door:

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

+ 31 (0) 10 30 74 681

helpdesk@maakcapelle.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:
Deel deze pagina

Vertel je buren over Maak Capelle