Buurtactiviteit HV/BV de Vogel

Speel-middag met zomer-pret-attracties op Zaterdag 21 September 2019 om het V.Lottumpark Capelle aan den IJssel.

Voor de tweede keer dit jaar organiseerde de huurders/bewonersvereniging De Vogel een gezellige jeugdmiddag, en wel op zaterdag 21 september jongstleden. 

Opnieuw mogen we terugkijken naar een zeer geslaagde zaterdagmiddag. Ditmaal was het de organisatie van Verhuurshop uit Rossum die 's morgens al vroeg gearriveerd was, om ons op een goede en voortreffelijke manier te voorzien van een aantal attributen. Zoals een 40 meter lang springkussen en een rodeospel. Voor de allerkleinsten waren er ook enkele eenvoudige bal spellen. 

Ook de firma De Jong-poulier heeft ons weer van het nodige voorzien, zoals tafels, stoelen, koelkast, koffie en thee apparatuur en niet te vergeten een goede werkende aggregaat voor de stroomvoorziening. Ook was er weer de bekende EHBO begeleiding aanwezig om te kunnen helpen bij evt. ongelukjes, die zich gelukkig niet hebben voorgedaan. 

De jeugd genoot van dit alles zichtbaar, terwijl er ruimschoots frisdrank, chocolademelk en allerlei snoep voorhanden was. En ja, naast chips was er uiteraard ook gezonde snoep aanwezig, in de vorm van snoep-tomaatjes en fruit.

Het geheel werd bezocht door zo'n 70 jongeren en ook veel ouders waren van de partij. 

Er is een serie van foto's genomen, waarvan je er enkele zijn bijgevoegd. 

Al met al, weer een leuke, zon-overgoten middag. Het bestuur van HV de Vogel hoopt dat e.e.a mag bijdragen aan de onderlinge saamhorigheid en het woonplezier binnen de vogelwijk. 

 

Initiatief uitgevoerd
21 september 2019

Organisator
Danny Boogerd

Locatie
Het welbekende vanLottumpark bij de speelvelden en speeltuin.

Opgehaald bedrag
€ 2412,00

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

+ 31 (0) 10 30 74 681

helpdesk@maakcapelle.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:Deel deze pagina

Vertel je buren over Maak Capelle