Halloween Sporenbuurt

Halloween Breedspoor evenementen: 

Na maanden van voorbereidingen, vergaderen, knutselen, bellen, e-mailen en ga zo maar door was het 26 oktober zo ver. Halloween keerde na 1 jaar afwezigheid terug naar de Breedspoor en Wisselspoor.

Om 08:00 die ochtend verzamelde de groep van 6 vaste enthousiaste vrijwilligers zich op het veld om te beginnen aan de dag. Ook de kinderen van de vrijwilligers stroopte de mouwen op om te helpen het veld aan te kleden. De tenten werden opgebouwd en volgebouwd. Langzaam veranderde het speelveld in een spookachtig tafereel. Vanuit alle hoeken kwamen er heksen, zombies, skeletten en spoken te voorschijn. Er was 180 kilo snoep uitgedeeld aan de huisjes. Er werden ook zakjes popcorn, liters soep, koekjes en worstjes gemaakt om het iedereen naar zijn zin te maken. 

Vanaf 15:00 gingen de vrijwilligers in de schmink. Het eten werd ondertussen gemaakt voor de mensen die hadden meegeholpen aan het opbouwen. De warme erwtensoep en broodjes waren in grote getallen aanwezig op het veld, nog 1,5 uur voordat de mensen zouden komen. Rond 18:30 werd het al wat drukker en eindelijk was het 19:00. 

De routes en lampionnen werden uitgedeeld en er kwamen steeds meer kinderen met mama, papa, oma of opa aangewandeld. Allemaal verkleed als spook, clown, heks of dracula. De Sporenbuurt werd omgetoverd tot  een spookachtige buurt.     

Na de route kwamen de kinderen terug en konden ze het spookhuis ontdekken of de andere enge figuren op het veld opzoeken. Buurtgenoten konden gezellig bijpraten onder het genot van een hapje of een drankje. Overal was aan gedacht. Het was een prachtige avond met veel lovende woorden. Er waren ongeveer 150 tot 200 kinderen op de been die avond. 

Het was voor ons een fantastische avond en zeker voor herhaling vatbaar. Tot volgend jaar in de Sporenbuurt.                    

Initiatief uitgevoerd
26 oktober 2019

Organisator
R Van der Vliet

Locatie
Start punt is op het speelveld van de Breedspoor waar de Kabelbaan is gevestigd.

Opgehaald bedrag
€ 1600,00

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

+ 31 (0) 10 30 74 681

helpdesk@maakcapelle.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:Deel deze pagina

Vertel je buren over Maak Capelle