Gratis kerstdiner 450 Capellenaren

 

3 editie Capelse kerstdiner

Vrijdag 23 december begonnen we heel vroeg met koken voor de voedselbank. We hebben tweehonderdtwintig kerstmaaltijden klaargemaakt en toetjes bij gegeven. Deze hebben we vóór 10:00 uur bezorgd. Ook hebben we gezorgd dat Huis van de Wijk Middelwatering verse olliebollen en Appelbeignets kregen en natuurlijk ook een kerst ijsstam voor hun kerstlunch. Voor Schollevaar Huis van de Wijk hadden we ook boodschappen geregeld voor hun kerstmaaltijd.

Op 25 en 26 december hebben we met een aantal vrijwilligers uit onder andere Schollevaar en Oostgaarde gekookt, ook waren er vrijwilligers komen helpen uit Rotterdam voor de eenzame en minderbedeelde mensen. We hadden een leuk team met vrijwilligers en zorgden er samen voor dat de maaltijden op tijd klaar waren. Er was keuze uit verschillende gerechten. De kerstmaaltijd bestond uit kippensoep/groentesoep, bami met kip/nasi met kip, boerenkool met gehakt met een rauwkostsalade en een nagerecht. Ook waren er gerechten voor de vegetariërs. Mensen konden komen eten in het Huis van de Wijk Oostgaarde, en ook afhalen. We hebben de maaltijden bezorgd bij mensen die erg ziek zijn.

Het was weer een succesvol initiatief dankzij de vrijwilligers die erg goed hebben meegeholpen. We hebben veel complimenten over het eten gehad. De mensen gaven aan dat ze het heerlijk vonden. Ook werden we hartelijk bedankt voor dit initiatief. De Capelse bewoners hopen dat we dit in 2023 in een grotere ruimte deze activiteit kunnen doen.

Wij willen WOP Middelwatering, WOP Capelle West, WOP Oostgaarde, Havensteder en Welzijn Capelle bedanken voor hun steun! Hopelijk doen er volgend jaar nog meer WOP's mee!

 

Initiatief uitgevoerd
25 december 2022 t/m
26 december 2022

Organisator
Jay Gayadin

Locatie
Huis van de wijk Oostgaarde

Opgehaald bedrag
€ 2726,40

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

+ 31 (0) 10 30 74 681

helpdesk@maakcapelle.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:Deel deze pagina

Vertel je buren over Maak Capelle