< Terug

Street Party HMP / Buurtbarbecue

Initiatief 2022
De doelstelling was om dit jaar te streven naar in ieder geval meer dan 100 deelnemers, hetgeen gerealiseerd moest worden door een betere communicatie en mond-op-mondreclame van de bewoners die de buurtbarbecue in 2021 als uiterst gezellig en positief hebben ervaren.
De eerste stap was dan ook om te communiceren richting alle bewoners van ook de appartementen aan de Rodinrade en de Mari Andriessenrade waarmee de parkeergarage onder het complex wordt gedeeld.
Al met al een doelgroep van ca. 250 appartementen.

In alle entree’s / portieken van de appartementen zijn A3- formaat aankondigingsposters opgehangen terwijl alle bewoners via hun brievenbus een uitgebreid informatie- bulletin hebben ontvangen alsmede een aanmeldings- formulier.

De aanmeldingen druppelden in het begin langzaam binnen en het zag er naar uit dat de doelstelling 2022 niet gehaald zou worden.
Door alle deelnemers van 2021 opnieuw rechtstreeks en persoonlijk te benaderen met een herinneringsbulletin werd het uiteindelijke aantal van 120 deelnemers gerealiseerd.

De opzet
Nu we dit jaar niet te maken hebben gehad met strikte coronaregels kon de keuze worden gemaakt voor een gezellige opbouw met vele zitjes (20), kuipstoelen (100) en voldoende statafels.
De extreme hitte heeft ons genoodzaakt om tijdig maatregelen te nemen inzake het inhuren van 15 grote parasols en het inzetten van meerdere partytenten om zoveel mogelijk schaduwplekken te creëren. Daarbij zijn er meerdere barbecues geplaatst en koelvitrines (2) voor salades e.d. De dranken werden gekoeld middels twee 1.80 mtr. hoge koelkasten. Een extra koelwagen heeft zorggedragen voor de koude opslag van extra drankvoorraad, vlees en salades.

De grote doorgang / middentrap richting vijver fungeerde wederom als podium voor het muzikale entertainment.

Entertainment
Ook dit jaar werd het entertainment weer verzorgd door het allround zangduo ANDY & GRACE met een muzikale verrassing en gastoptreden van het countryduo TED & HELEN, goede vrienden van Andy en Grace. Een zeer geslaagde aktie was het optreden van GRACE & HELEN, die samen de sfeer enorm hebben verhoogd met hun Nederlandstalige meezingers!

Initiatief uitgevoerd
13 augustus 2022

Organisator
Han van Panhuis

Locatie
Onderaan de trap/doorgang van de Henry Moorepassage naar en langs de vijverpartij.

Opgehaald bedrag
€ 4 550,00

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

+ 31 (0) 10 30 74 681

helpdesk@maakcapelle.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:
Deel deze pagina

Vertel je buren over Maak Capelle