Burendag Ahiolostraat/Banda Neira 2022

24 september 2022 Nationale burendag met BBQ Ahiolostraat en de Banda Neira straat.

De dag begon heel slecht, het regende pijpenstelen, zullen we de boel afblazen of toch nog hopen op beter weer.

Ondanks de regen zijn de mannen toch maar begonnen met het opzetten van de tenten, de dames konden zich gaan opmaken met de voorbereidingen van het eten. Ondertussen kwamen de eerste kinderen zich al melden om te verven en het weer ... werd steeds beter.

De heren gingen de straat versieren en wat tuinen in de straat opknappen. 's Middags werd het droog en de BBQ's werden aangestoken en langzamerhand druppelt de hele straat binnen. Er was volop eten, vlees, kip, vis diverse salades, mensen kwamen spontaan lekkere zelf gemaakte cake en koek mee. Er werden spelletjes gespeeld o.a. touwtrekken en er was een optreden van de tifa kids(kinderen die op de Molukse trom speelden). Oude bewoners die in een verzorgingstehuis aan het revalideren zijn, waren ook langs geweest, er was muziek. Het was druk en hartstikke gezellig. Het werd een onvergetelijke dag en iedereen heeft het tot op de dag van vandaag over.

WOP Oostgaarde, het Oranjefonds (voor de verrassing pakket) en Maak Capelle willen wij bij deze hartstikke bedanken voor de steun zonder hen was dit niet mogelijk geweest.

Namens de organisatie,

Mien, Rebana en Janus

Initiatief uitgevoerd
24 september 2022

Organisator
Janus Kolanus

Locatie
Ahiolostraat, een zijstraat van de Banda Neira straat in de Molukkenbuurt

Opgehaald bedrag
€ 2020,01

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

+ 31 (0) 10 30 74 681

helpdesk@maakcapelle.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:Deel deze pagina

Vertel je buren over Maak Capelle