Herfstvakantie Speeltuin Rollebollebos 2022

VERSLAG HERFSTWEEK

VAN ZATERDAG 22-10-2022 TOT ZONDAG 30-10-2022

SPEELTUINVERENIGING CAPELLE-SCHOLLEVAAR

ROLLEBOLLEBOS

De verschillende activiteiten in de herfstvakantie in Speeltuin Rollebollebos zijn een groot succes geweest! Op de eerste zondag (23 oktober) kwamen veel kinderen voor de kinderbingo waarbij mooie prijsjes te winnen waren; op woensdag werd er geknutseld met een grote groep kinderen. Daarna waren er veel enthousiaste kinderen op vrijdag voor een (glitter) tattoo en als afsluiting werden er op zondag 30 oktober verse pannenkoeken gebakken die de kinderen konden versieren. Er is uitgebreid gesmuld van deze zelf versierde pannenkoeken. De vrijwilligers van de speeltuin hebben met veel enthousiasme alle activiteiten begeleid. 

Deze prijzen werden gewonnen tijdens de kinderbingo. Bij de eerste ronde moest het bovenste rijtje van de kaart vol zijn. Bij de tweede ronde het onderste rijtje en bij de derde ronde ging het om een volle kaart. In totaal werden er met vier kaarten gespeeld.

Voor de kinderen van 4 tot en met 7 jaar werden er pennenbakjes gemaakt van rolletjes. Met gekleurd papier en het uitknippen van een dierenkop werden er verschillende huisdieren gemaakt.

Voor de kinderen van 7 tot en met 12 jaar werden ook pennenbakjes gemaakt, maar deze knutsel was wel moeilijker. Hier werden bekertjes voor gebruikt, welke gevlochten werden met wol.

Vrijdag werden de glittertattoos gezet. De kinderen konden kiezen uit verschillende voorbeelden. Op de afbeeldingen staan er enkele voorbeelden.

Op de zondag 30-10-2022, de laatste openingsdag van 2022 werden er verse pannenkoeken gebakken, welke door de kinderen versierd konden worden.

 

 

 

 

Initiatief uitgevoerd
23 oktober 2022 t/m
30 oktober 2022

Organisator
Speeltuinvereniging Capelle-Schollevaar

Locatie
Speeltuin bij het winkelcentrum

Opgehaald bedrag
€ 400,00

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

+ 31 (0) 10 30 74 681

helpdesk@maakcapelle.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:Deel deze pagina

Vertel je buren over Maak Capelle