Aanschaf van twee mountainbikes

Namens de Buurtpreventie Flora (Capelle Schenkel) willen wij onze hartelijke dank uitspreken naar “Maak Capelle” en de sponsoren Havensteder en de WOP Schenkel. Hierdoor is de Buurtpreventie in staat gesteld om twee mooie nieuwe fietsen aan te schaffen. Door deze ondersteuning is de Buurtpreventie in Capelle Schenkel efficiënter geworden en kunnen we ons sneller door ons werk gebied verplaatsen. We hopen door deze investering bij te dragen aan een prettig en veilig woonklimaat in de wijk Schenkel.

De Buurtpreventie Flora is een groep enthousiaste bewoners uit de wijk Schenkel die samen het doel hebben om van de buurt een nog fijnere woonomgeving te maken. De Buurtpreventie Flora loopt en fietst door de buurten en alle observaties die worden gemaakt, worden direct doorgegeven aan de meldkamer. De meldkamer zorgt dat alle meldingen weer bij de samenwerkingspartners (Havensteder, Gemeente, Politie en Handhaving) terecht komen. Door de afspraken die onderling zijn gemaakt worden deze meldingen snel in behandeling genomen. Dit heeft als voordeel dat de verbeterpunten in de wijk snel en structureel gemeld worden. Tijdens het lopen en fietsen is er ook de mogelijkheid om gewoon een praatje te maken met de mensen die u onderweg tegen komt.

Het is belangrijk om de wijk Schenkel schoon, heel en veilig te houden. De Buurtpreventie levert hier al jaren een actieve bijdrage aan. Vernielingen worden voorkomen, overlast en ergernissen worden verminderd en mensen gaan in gesprek met elkaar. De buurtpreventie is niet alleen nuttig maar ook heel gezellig. Als bewoners onder elkaar is het ook leuk om samen de buurt in te gaan, want hoe meer bewoners zich inzetten voor de buurt hoe beter!

Samen zijn wij tenslotte de ‘ogen en oren’ van de buurt.

Met vriendelijke groet,
Buurtpreventie Flora

Initiatief uitgevoerd
25 juli 2015

Organisator
Buurtpreventie Schenkel

Locatie
Onze meldkamer is gevestigd aan de Dotterlei 99-101 in de wijk Schenkel.

Opgehaald bedrag
€ 627,00

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

+ 31 (0) 10 30 74 681

helpdesk@maakcapelle.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:Deel deze pagina

Vertel je buren over Maak Capelle