Kerst

Woensdag 16 november was er weer een leuk uitje geregeld. Met de bus naar de Intratuin in Pijnacker om eens even wat kerstsfeer op te snuiven en dát kon daar!  Bij binnenkomst gelijk al een heel mooi groot winters landschap waar van alles gebeurde. Een grote skibaan, een kermis, de oliebollenkraam, spelen de kinderen en de mooiste huisjes. Een feest om te zien.  Een stukje verderop was de Efteling in het klein te zien, inclusief Langnek en het volk van Laaf.  En nog een heel tafereel waar treinen bij reden. Te veel om alles te kunnen zien.

Voor de kleintjes waren er ook draaimolens in de winkel gezet en er waren leuke foto plekken gecreëerd. De kerstman lag er te slapen en een heel mooi feeëriek wintertafereel.  Uiteraard ook allerlei kerstdecoratie lag te lonken om meegenomen te worden.

Tussendoor was er gelegenheid om een heerlijk bakje koffie te gaan drinken met iets lekkers er bij. Daar werd ook gretig gebruik van gemaakt en werd er flink gesmuld.    Om 12.30 was de pret over voor wat betreft de Intratuin en moesten we allemaal de bus weer in om er 5 kilometer verderop  bij pannenkoekenrestaurant De Soete Suikerbol er weer uit te gaan.

Er werd met een drankje begonnen en al gauw werd de bestelling voor de pannenkoek opgenomen. En lekker waren ze zeker!  Nog een drankje er bij en als afsluiting een heerlijk ijsje met slagroom toe. Genoten is er en gekletst.

Ook aan deze dag kwam weer een einde. Om half vijf was iedereen wel weer zo een beetje thuis. Vermoeid maar voldaan denk ik………

Initiatief uitgevoerd
16 november 2022

Organisator
De Zonnebloem Schollevaar

Locatie
Kerstmarkt in tuincentrum en pannenkoeken in restaurant

Opgehaald bedrag
€ 2337,50

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

+ 31 (0) 10 30 74 681

helpdesk@maakcapelle.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:Deel deze pagina

Vertel je buren over Maak Capelle