Orfeo's Christmas 2022

Op 17 december 2022 vond de kerstviering op het Orfeo pleintje plaats. Om 15:30 uur werd de Orfeo kerstboom naar het midden van het plein gebracht, waarna diverse buurtgenoten en kinderen snel naar buiten kwamen om samen de top van de boom te versieren. De kerstmuziek werd ingestart en met gezamenlijke kracht werd de kerstboom overeind gezet in het midden van het hofje en zijn de overige kerstballen, slingers, lichtjes en versieringen in de boom gehangen. Ondertussen begon het al gezellig op het pleintje en werden aan de statafels de eerste hapjes gegeten en drankjes geschonken. Tijd om de BBQ aan te steken!

Het vuur van de BBQ wakkerde het kerstgevoel vuurtje verder aan, onder het genot van onder andere erwtensoep, een broodje hamburger, frikandel of knakworst. Warm bleven we met de glühwein en chocomel en genoten wij van het bij elkaar zijn en even de tijd hebben om met elkaar bij te praten.

Dankzij alle buren en Maak Capelle is het inluiden van de feestdagen ook dit jaar weer goed begonnen!

Wij wensen iedereen een mooi en gezond 2023! En hopelijk kunnen we in 2023 weer met elkaars steun een mooie Orfeo’s Christmas organiseren!

Initiatief uitgevoerd
17 december 2022

Organisator
Timme Troost

Locatie
Het plein temidden van het Orfeo hofje

Opgehaald bedrag
€ 350,00

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

+ 31 (0) 10 30 74 681

helpdesk@maakcapelle.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:Deel deze pagina

Vertel je buren over Maak Capelle