Binnenhof Nieuwjaarsfeest

Een gezellig en geslaagd Nieuwjaarsfeest!

Het feest begon om 17:00 met: knutselen voor de kids. De knutsel tafel stond klaar met knutsels met thema Nieuwjaar. De kinderen hebben een leuke vuurwerkpijl gemaakt van een wc rolletje en een nieuwjaartekening met glitters. Rond half 7 konden de kinderen genieten van heerlijke poffertjes met drinken. De poffertjes werden door de wat oudere kinderen gemaakt wat ze erg leuk vonden om te doen. Daarna konden de kinderen nog marshmallows roosteren bij de vuurkorf (met toezicht van volwassenen voor veiligheid).

Tussen 7 en 8 uur stond ook de heerlijke Hollandse erwtensoep (ofwel snert) met rookworst, tomatensoep en saté met stokbrood en smeersels klaar. In kader van duurzaamheid hebben we hebben iedereen gevraag eigen bestek, bord en soepkom mee te nemen. Ook graag eigen drankjes meenemen.

Tijdens de Nieuwjaarsfeest werd de vuurkorf aangestoken en was er warme traditionele glühwein.- Het was een gezellige avond met mooie momenten waar alle buurtbewoners elkaar een gelukkig nieuwjaar hebben kunnen wensen.

Initiatief uitgevoerd
6 januari 2023

Organisator
Yura van Winden

Locatie
Binnenhof 12

Opgehaald bedrag
€ 300,00

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

+ 31 (0) 10 30 74 681

helpdesk@maakcapelle.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:Deel deze pagina

Vertel je buren over Maak Capelle