6 keer Goud voor Oud in Huis van de Wijk Oostgaarde

Dankzij Maak Capelle en Huis van de Wijk Oostgaarde, konden we van januari t/m juni zes keer een Goud voor Oud middag hebben in het Huis van de Wijk aan de Linie 5. De zes data waren de 3e vrijdag van de maanden januari t/m juni 2023.

Weer hebben we gemerkt dat bezoekers uit verschillende delen van de wijk Oostgaarde, als ook uit andere wijken van Capelle, elkaar ontmoetten en contact legden. In verschillende gevallen was dat elkaar sinds lange tijd weer zien en spreken. Op de Thema-presentaties aan het begin van Goud voor Oud werd altijd leuk en goed gereageerd. Bezoekers vertelden dingen aan de hand van het thema en wat er verteld werd en getoond werd aan foto’s en filmpjes. Ook dat bracht weer mensen dichter bij elkaar.

Daarnaast bracht het dansen tijdens de muziekoptredens veel mensen op de dansvloer. Ook in dit Huis van de Wijk voelen mensen zich vertrouwd en veilig om dit te doen. Dat is niet vanzelfsprekend. Het is een combinatie van Goud voor Oud waar mensen dat gevoel hebben plus hetgeen Perry en Bianca Hasselman, die o.a. op de vrijdagmiddag het Huis beheren, aan veilige en warme omgeving toevoegen.

Qua bezoekers hebben we al die zes middagen tussen de 85 en 100% van de capaciteit (50) aan gasten gehad. Dit is gepubliceerd op onze website op 24 juli 2023 https://sonrisa-rijnmond.nl/eerste-halfjaar-goud-voor-oud-in-huis-van-de-wijk-oostgaarde/. En op onze Facebook pagina op 24 juli 2023 https://www.facebook.com/sonrisarijnmond/posts/pfbid0d9b34LmwxfwhXKrX7KjoTxgDczCJ6WxD4ZfcDzyZPafe7srx2qPDaGA7bYjnpw2Vl 

Initiatief uitgevoerd
20 januari 2023 t/m
16 juni 2023

Organisator
Stichting Sonrisa Rijnmond

Locatie
Huis van de Wijk

Opgehaald bedrag
€ 3.364,01

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

+ 31 (0) 10 30 74 681

helpdesk@maakcapelle.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:Deel deze pagina

Vertel je buren over Maak Capelle