Snertmiddag met bingo

Eindelijk weer een grote activiteit met onze gasten. Als vanouds onze bingo- & snertmiddag in Schinkelhove, wat hebben we genoten. Niet alleen onze gasten waren blij om elkaar weer te zien, maar wat dacht u van onze vrijwilligers? Iedereen had het enorm naar zijn zin. En wat hebben we gelachten toen alle bingoballen over de grond rolden.  

Gezellig drie rondes bingo. Niet altijd volgens de bingo “regels”, maar een beetje variatie moet kunnen. Altijd beginnen met de bovenste rij, maar dan? Bovenste en onderste rij samen? Of alleen onderste rij? En uiteraard als laatste een volle kaart.  Ach met hier en daar wat aanpassingen kwam het helemaal goed en gingen veel gasten naar huis met een schitterende prijs. Vanwege de omvang voor sommige gasten wat lastig om mee naar huis te nemen, maar daar hadden we uiteraard een oplossing voor.

De middag werd afgesloten met overheerlijke en zeer goed gevuld snert die bij iedereen zeker in de smaak viel. Kortom een enorm geslaagde middag en zeker voor herhaling vatbaar.

Veel dank aan de dames van de organisatie die dit allemaal weer mogelijk hebben gemaakt, onze financiële ondersteuners en de altijd enthousiaste vrijwilligers.

Initiatief uitgevoerd
25 januari 2023

Organisator
De Zonnebloem Schollevaar

Locatie
De zaal van service huis Schinckelhove

Opgehaald bedrag
€ 520,00

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

+ 31 (0) 10 30 74 681

helpdesk@maakcapelle.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:Deel deze pagina

Vertel je buren over Maak Capelle