IJsselwaard barbecue

Na lang wachten kwam het verlossende woord; er kwam geld beschikbaar voor ons initiatief. Heel fijn want dat geeft toch wat zekerheid. Het plannen en bestellen voor de barbecue kwam op gang. Veel enthousiaste buren besloten om verse salades te maken.

Die zaterdagochtend was het grauw weer en wat waren we blij dat we een paar grote partytenten hadden geregeld. Vele handen maken licht werk en binnen een uurtje stond het meeste al klaar. Nog wat gezellige versiering een aankleding maakte het voordat we begonnen al erg gezellig. En zelfs de zon begon te schijnen…

Zo vlak voor de start kwamen alle buren samen en na een kort welkomstwoord begon de buurt bbq. Iedereen heeft tot in de late uurtjes weer eens bij kunnen praten. De allerkleinsten hebben vooral genoten van het springkussen en de ijsjes. De grotere kinderen maakten van de gelegenheid gebruik zo veel mogelijk te eten en met zijn allen door de wijk te zijn.

De volgende ochtend hebben we met een aantal buren de restanten opgeruimd en alles was weer zoals het was. Maar toch anders want de banden en contacten zijn weer aangehaald. En dat is fijn. Hopelijk volgend jaar weer.

 

Initiatief uitgevoerd
26 augustus 2023

Organisator
Marnix Namens alle IJsselwaarders

Locatie
Op de parkeerplaatsen van de IJsselwaard.

Opgehaald bedrag
€ 1.405,00

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

+ 31 (0) 10 30 74 681

helpdesk@maakcapelle.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:Deel deze pagina

Vertel je buren over Maak Capelle