Halloween capelle schollevaar 2023

HALLOWEEN MUSCH ERF 2023

De weken voorafgaand aan Halloween bestonden uit het verzinnen van nieuwe enge leuke dingen, brieven maken om snoephuisjes te werven en het bedenken van de spooktunnels en het spookhuis. De bewoners van de Elisabeth Muscherf, het Vuurvlindertje erf en het Roos van Dekema erf hebben begin oktober allemaal een brief in de brievenbus gehad of ze mee wilden doen als snoephuisje en of er kinderen mee wilden doen met de spooktocht. Dit resulteerde de week voor Halloween tot rond de 150 aanmeldingen van kinderen die mee wilden doen. En 20 aangemelde snoephuisjes. De snoephuisjes hebben allemaal een poster gekregen voor op de deur voor de herkenbaarheid.

De dagen voor Halloween zijn we bezig geweest met de voorbereidingen van de activiteiten. Op de dag zelf was het lekker zonnig. In de ochtend zijn we met meerdere buren gestart met het opzetten van de tent als aanmeld punt en route kaart. Voor de doolhof tunnel was het even puzzelen en het inrichten hiervan. Het plaatsen van attributen en zeil en het klaarzetten van de rookmachines. En het zichtbaar maken van de spookroute dmv borden.

Om 19.00u begonnen de kinderen met hun snoeproute, de spookroute en de speurtocht. De meeste deelnemende huizen, ouders en kinderen waren verkleed wat zorgde voor een extra eng effect. De avond verliep gezellig druk. Behalve de heel blije kinderen waren ook de ouders erg tevreden. Veel papa’s hebben hun hart op kunnen halen aan het laten schrikken van de wat oudere kinderen en de mama’s hebben meestal de route meegelopen en lekker gegriezeld.

Het was een hele fijne en gezellige dag vol griezelplezier!

 

Initiatief uitgevoerd
28 oktober 2023

Organisator
M.L Raalte

Locatie
speeltuin elisabeth musch erf

Opgehaald bedrag
€ 1.000,00

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

+ 31 (0) 10 30 74 681

helpdesk@maakcapelle.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:Deel deze pagina

Vertel je buren over Maak Capelle