Viva las Tapas! Purmerhoek

(Persbericht)

Viva Las Tapas!

Jolanda Zevenbergen en Helene van der Put hebben verleden jaar een ontmoetingsactiviteit georganiseerd voor hun galerij in de vorm van een high tea. Dit jaar hebben ze bewoners bij elkaar gebracht onder het genot van een heerlijke tapas.

Donderdag 8 juni was de galerijruimte voor de lift op de 8e verdieping in de Purmerhoek omgetoverd naar een tropisch eiland, met Caribische muziek, afbeeldingen van tropische dieren, zon, zee en strand. Aan alles was gedacht, zelfgemaakte tapas door Hélène maar ook heerlijk non-alcoholische cocktails waren aanwezig. Verschillende bewoners hadden ook een hapje klaar gemaakt of gekocht, niet iedereen is een top chef J.

Onbekend maakt onbemind
Jolanda’s reactie op de vraag: waarom deze activiteit? Ze zegt met een grote glimlach: “Onbekend maakt onbemind, je buurt wordt leuker, gezelliger en zelfs veiliger als je elkaar kent. Het is dan ook makkelijker om elkaar aan te spreken, want je weet dat je buren het goed bedoelen. En kijk toch! Dit is toch gewoon gezellig.”

 
Maak Capelle
Was het lastig om deze activiteit te organiseren Hélène? ‘’Nee niet echt. Ik had nog een kookboekje met lekkere tapas, die makkelijk te maken zijn, dat was geen probleem. Alleen de aanvraag via Maak Capelle was wel nieuw, maar Astrid Keerveld de buurtcoach van Oostgaarde van Welzijn Capelle heeft ons daarin ondersteund.”

Initiatief uitgevoerd
8 juni 2017

Organisator
Jolanda Zevenbergen

Locatie
Lifthal 8e etage

Opgehaald bedrag
€ 170,00

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

+ 31 (0) 10 30 74 681

helpdesk@maakcapelle.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:Deel deze pagina

Vertel je buren over Maak Capelle