Nationale Buitenspeeldag Schenkel

Het was Nationale Buitenspeeldag⚽🏸🤸🏽‍♀🍃🌳! Afgelopen weken is er hard gewerkt om de buitenspeeldagen te organiseren in de prachtige Capelse wijken Middelwatering en Schenkel. Ondanks het wisselvallige weer - een mix van lente en herfst 🥴- was de opkomst groot en werd het een succes in beide wijken. We boden een scala aan spel- en sportactiviteiten aan, die goed werden gebruikt!

Waarom is de Nationale Buitenspeeldag belangrijk voor mij? Om meerdere redenen:
✅Ik wil onze kinderen stimuleren om weer naar buiten te gaan. Tegenwoordig speelt een groot deel van hun leven zich online af. Het is essentieel om hen uit hun hoofd en telefoon te halen en ze lekker in beweging te krijgen.
✅Voor professionals zijn dit soort gelegenheden enorm waardevol om signalen op te vangen. Hoe gaan de kinderen met elkaar om? Hoe is hun motorische ontwikkeling? Hoe verloopt hun sociale interactie?
✅Deze dagen bieden een uitstekende mogelijkheid om in contact te komen met de doelgroep, onze aanwezigheid te laten zien en onze zichtbaarheid te vergroten.

Dank aan alle aanbieders en mijn collega's van het Kinderlab en JWC die mij hebben geholpen! Ook dank aan Havensteder , Gemeente Capelle aan den IJssel en WijkOverlegPlatform Capelle aan den IJssel voor de financiële ondersteuning!

Welzijn Capelle

Initiatief uitgevoerd
12 juni 2024

Organisator
Sheila da Conceição

Locatie
Bij het KinderLab en ook bij het Pleintje (Bongerd 14).

Opgehaald bedrag
€ 1.071,00

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

+ 31 (0) 10 30 74 681

helpdesk@maakcapelle.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:Deel deze pagina

Vertel je buren over Maak Capelle