Kidspicknick

Op 26 augusts 2017 hebben wij voor het 11e jaar de Kidspicknick georganiseerd bij de Wiekslag. Dit heeft plaatsgenomen bij de Grote speeltuin waar de kabelbaan staat. We hebben ook het voetbeldveld gebruikt voor de voetbalwedstrijd. Kinderen uit de buurt worden uitgenodigd om een leuke middag met elkaar door te brengen. Er waren verschillnde activiteiten: achtkamp, voetbalwedstrijd, schminken, kleuren voor de allerkleinsten, rap muziek en een tent waar de ouders ook konden genieten terwijl hun kinderen speelden. Bij de achtkamp was er bij elk spel 1 medewerker en er waren 8 groepjes met kinderen van de leeftijd van 4-14 jaar. Deze dag waren er 30 vrijwilligers! In totaal hebben 74 kinden zich aangemeld maar er waren zeker meer dan dat!

We hebben een donatie van het WOP gekregen en hiermee hebben we grotendeels van de activiteit kunnen organiseren. Het geld werd besteed aan: eten en drinken, schmink, stormbaan, banken, tafels, agregaat, benzine, cadeautjes voor de kinderen, cadeautjes voor de grabbelton en medailles voor de voetbalwedstrijd.

Op onze begroting hadden we bedrag gezet voor onvoorziene kosten. Deze dag was het heel heet en de kinderen dronken meer dan normaal. We konden met dit extra geld water kopen en ijsblokjes!

Naast de donatie van WOP heeft New Song Capelle ons ook geholpen met tenten, muziekapparaturen, fotograaf en brassband. De kinderen waren heel vrolijk en ook de ouders. Aan het iend van de dag konden alle kinderen een cadeautje kiezen uit de grabbelton. De drie beste voetbalgroepjes hebben een medaille gekregen.

Wij van de organisatie van de Kidspicknick zijn heel erg dankbaar aan de WOP, de gemeente voor de vergunning, de wijkagent, New Song Capelle en vrijwiliigers die deze dag mogelijk hebben gemaakt. Alleen konden we dit niet doen en we zijn heel erg dankbaar.

Initiatief uitgevoerd
26 augustus 2017

Organisator
Marithier Bernabela

Locatie
Kabelbaan /grote speeltuin bij de Wiekslag, met daarnaast voetbalveld

Opgehaald bedrag
€ 643,70

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

+ 31 (0) 10 30 74 681

helpdesk@maakcapelle.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:Deel deze pagina

Vertel je buren over Maak Capelle