Samen eten met capelle

“Wie goed doet, goed ontmoet, laat je inspireren..”

Samen Eten met Capelle 2017

Op 23 december 2017 hebben wij voor de 4e keer Samen eten met Capelle georganiseerd. Dit werd bij de Paulus Kerk aan de Merellaan gehouden. Het doel van dit etentje was om voor eenieder die niet zo’n leuke kerst kon vieren, dit te verzorgen. We hadden een vol programma met muziek, zang, toneelstuk, poëzie en natuurlijk samen eten.

Dit jaar hebben we gekozen om een thema te geven aan de activiteit. Het centrale thema was natuurlijk kerst, maar voor de versiering hadden we gekozen voor "zuurstok". Daarom hadden we de kleuren rood en wit gebruikt voor de versiering. In het midden van de tafels hadden de vrijwiligers hele grote zuurstoken gemaakt van karton en ballonnen. Hiernaast werden de tafels heel mooi versierd met chique borden en bestek.

Deze dag waren er zeker 150 personen (volwassenen en kinderen) aanwezig. Er was een speciaal kinderhoekje waar de allerkleinsten konden kleuren. Het menu was heel gevarieerd, omdat we iedereen wilden verwennen. Stel dat iemand iets niet wil of kan eten, dan is er altijd wel een andere optie. Als ze alles lusten, konden ze van alles wat nemen. Zo waren er 2 soorten rijst, 2 soorten vlees, meer dan 4 salades, heel veel zoetigheid en zelfs pizza voor de kinderen. Aan de voordeur was er warme chocomelk om de mensen te verwelkomen. Er waren ook verschillende hapjes die de mensen konden nuttigen.

WOP Schollevaar en WOP Middelwatering hebben een donatie gegeven en wij waren hiermee super blij. Met deze donatie konden we de rest kopen/make, wat we nog niet binnen hadden. Plus van Driel supermarkt heeft super gesponsord met alle schoonmaakmiddelen, sap, etc. New Song Cappelle heeft goed geholpen met muziekapparatuur, vrijwilligers (30) en heel veel eten. Het was een totaal plaatje. Domino’s Pizza heeft lekkere warme pizza’s voor de kinderen bezorgd. De Islamitische slagerij Al Haqq heeft ook geitenvlees gedoneerd.

De mensen waren super blij en dankbaar, en gaven alleen maar complimenten. Wij geloven heel sterk hierin: Wie goed doet, goed ontmoet.

In 2018 willen we dit weer organiseren maar alleen zal het niet lukken. Woorden schieten te kort om alle sponsoren en vrijwilligers te bedanken. SUPERRRRRR BEDANKT!!

Initiatief uitgevoerd
23 december 2017

Organisator
Marithier Bernabela

Locatie
Paulus Kerk Capelle aan den IJssel

Opgehaald bedrag
€ 1085,00

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

+ 31 (0) 10 30 74 681

helpdesk@maakcapelle.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:Deel deze pagina

Vertel je buren over Maak Capelle