Inrichting Container

Verslag Inrichting container en supermoeders Schenkel activiteiten

Als supermoeder zijn wij en de kinderen uit de buurt erg gesteld op onze container waar we wekelijks buiten speel- en creatieve activiteiten houden.
Door de grote vraag naar recreatie hebben we een budget aangevraagd zodat we de container opnieuw konden inrichten. We hebben nieuwe stellingen gekocht en deze zijn door de klusjesman in elkaar gezet en aan de container gevestigd. De rekken hebben we met opbergbakken alle materiaal in kunnen bergen. Zo is het goed bij te houden wat we op voorraad hebben en beter overzicht. Nu alles in bakken zit is er automatisch veel meer plek in de container vrij. We kunnen dus nu in de container zitten en knutselen. Ook voor de vloer hebben we vinyl zodat er als iets valt we het makkelijk kunnen schoonmaken. We zijn erg blij met alle aangeschafte materialen en weten dat we de komende tijd veel plezier er van zullen hebben.

We hebben vele mooie momenten en dingen gemaakt op de club. Na de zomervakantie zijn wij verder gegaan in de buurthuis en hebben daar feestelijk afgesloten met een Halloween disco en een Sinterklaas knutselmiddag.

Namens alle kinderen en de supermoeders schenkel erg bedankt voor uw gift, welke dit initiatief mogelijk heeft gemaakt.

Supermoeders Schenkel

Initiatief uitgevoerd
14 oktober 2018

Organisator
Super Moeders Schenkel

Locatie
Supermoeders-Schenkel Container

Opgehaald bedrag
€ 893,58

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

+ 31 (0) 10 30 74 681

helpdesk@maakcapelle.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:Deel deze pagina

Vertel je buren over Maak Capelle