Winterfeest Octopus

Op donderdag 17 december 2016 vond het  Winterfeest plaats op OBS De Octopus. Ouders, kinderen en buurtgenoten waren van harte welkom samen dit feest te vieren. Van 18.15 tot 19.30 uur werd heerlijk gegeten en genoot men van de zingende leerkrachten. Het was een gezellig en sfeervol feest.

De kinderen hebben in hun klas genoten van de zelfgemaakte lekkernijen. De ouders en buurtbewoners aten gezamenlijk. Er was bami, nasi, saté en salade. Al het eten was klaar gemaakt door bewoners. De directeur Sandra van der Rest had ook heerlijk recept gemaakt: gekookte eieren in pindasaus. Er was dus een gevarieerd buffet met eten uit verschillende culturen/landen. Daarna kwam iedereen samen op het schoolplein voor een optreden van de leerkrachten. En kon er warme chocomelk gedronken worden. Het was een warme gezellige bijeenkomst. De bewoners Miriam, Agata, waren trekkers van deze succesvolle activiteit met ondersteuning van de Octopus en Buurtkracht. Naast de ongeveer 250 leerlingen waren er zeker 75-100 volwassen die hebben genoten van een gezellige avond. Het Winterfeest werd financieel mogelijk gemaakt via Maak Capelle: WOP Oostgaarde had een grote donatie gedaan.

 

Initiatief uitgevoerd
18 december 2015

Organisator
Astrid Keerveld

Locatie
Basischool de Octopus. In een prikkelende en uitdagende leeromgeving krijgen kinderen de ruimte om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen.

Opgehaald bedrag
€ 597,29

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

+ 31 (0) 10 30 74 681

helpdesk@maakcapelle.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:Deel deze pagina

Vertel je buren over Maak Capelle