Rommelmarkt in de Diepenbuurt rondom WC de Terp

Op zaterdag 6 oktober werd er voor de elfde keer de jaarlijkse rommelmarkt gehouden in de Diepenbuurt rondom het winkelcentrum De Terp.

Met het motto VOOR EN DOOR BEWONERS VAN OOSTGAARDE. Door het WOP Oostgaarde financieel mogelijk gemaakt, door hun steun konden de kramen GRATIS worden aangeboden aan de bewoners.

Deze editie stonden er meer kramen dan ooit, namelijk 87 kramen waardoor elke vierkante meter gebruikt werd van de loopdekken. De belangstelling voor de kramen was zoals altijd heel groot en we waren binnen de acht uur dan ook “uitverkocht”.

De markt werd mede dankzij het mooie weer druk bezocht. De “marktkooplieden” hadden dan ook flink uitgepakt op hun kramen en de diversiteit van het gene dat werd aangeboden was dan ook zeer groot. Zoals altijd wilden er een aantal deelnemers met familie, buren, buurtgenoten weer gezellig naast elkaar staan.

Ook werd het ondersteund door het duo Say Cheese en Oudhollandse spelletjes, zoals een reuze sjoelbak. Er werd ook voor de innerlijke mens gezorgd door de plaatselijke winkelier AH en restaurant Rasa Sayang met overheerlijke loempia’s en sate.

Kortom de deelnemers en de werkgroep WOP rommelmarkt kunnen weer terug kijken op een zeer geslaagde dag.

Initiatief uitgevoerd
6 oktober 2018

Organisator
Peter Bruijnzeels

Locatie
Buitenruimte

Opgehaald bedrag
€ 5400,00

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

+ 31 (0) 10 30 74 681

helpdesk@maakcapelle.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:Deel deze pagina

Vertel je buren over Maak Capelle