Warme witte Winter Weken

Nadat al onze gasten en vrijwilligers in de bus zaten , konden we om 9.15 u op weg gaan naar Soest. Het was ongeveer een uur rijden naar het tuincentrum in Soest  en ja hoor daar stonden de rolstoelen al op ons te wachten. Ook kwam de heerlijke geur van koffie met warme appeltaart ons al tegemoet, wat fijn is om de dag mee te beginnen.

Al onze gasten met hun aangewezen vrijwilligers gingen er zelf op uit, de ene naar binnen en de andere het plein op waar prachtige huisjes van Anton Pieck stonden. In deze huisjes werden allerlei waar aangeboden zoals, sieraden , kerstkaarten , kaarsen en tweedehands spulletjes.

Natuurlijk was er ook een prachtige kerststal aanwezig en een echte ezel, schapen en andere dieren. In het centrum zelf was een prachtige zilveren boom, die ons deed denken aan vroegere tijden. Ondanks de kou werd er veel gelachen, overal gekeken en veel gekocht.

Op het sfeer volle plein werd gesmuld voor de lunch van b.v. erwtensoep, poffertjes. Ook werd er voordat we weer richting huis zouden gaan door veel gasten en vrijwilligers hier genoten van een chocolade melk met slagroom of glühwein.

Voordat we er erg in hadden was het alweer 15.00 u en wachtte onze grote vriend Hans ( de buschauffeur ) al op ons.

Bepakt met de vele inkopen stapten iedereen in de bus, zodat we richting Capelle a/d IJssel konden gaan. Om 18.00 u was iedereen moe maar voldaan weer thuis. 

 

Initiatief uitgevoerd
22 november 2018

Organisator
De Zonnebloem Schollevaar

Locatie
tuincentrum,Soest

Opgehaald bedrag
€ 1750,00

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

+ 31 (0) 10 30 74 681

helpdesk@maakcapelle.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:Deel deze pagina

Vertel je buren over Maak Capelle