Sinterklaas bingo

4 December was het weer zover en had Sinterklaas 50 gasten en 8 vrijwilligers uitgenodigd dit met hem en de pieten te vieren bij Brownies and Downies op het Stadsplein in Capelle aan den IJssel.

Om 17 uur waren alle gasten wel aanwezig en aan de thee, koffie of wat anders met een heerlijke brownie en sint snoeperij.

Op de bingo tafel stonden de prijzen, ingepakt in sint papier dus het was een surprise wat erin zou zitten,  al te wachten op de winnaars van de 2 bingorondes die gespeeld zouden worden 1 vóór en 1 na het eten. De spanning was te snijden, velen hadden veel vakjes aangekruist en een dubbel bingo viel.  Ook  Menno, het hulppietje van Sint, of de broer van sint zoals die zich noemt,  won een prijs, een lekker chocolade puzzel.

Na de eerste ronde was het tijd voor de stamppotten. Zuurkool of boerenkool met worst of hutspot met stoofvlees. Er was ook een geweldig lekker toetje na de maaltijd. Er werd heerlijk genoten van het eten. Een dikke pluim voor de kok!

Na de koffie volgde de tweede bingoronde. Alle prijzen werden blij in ontvangst genomen. Er was een koffie en thee pakket, een bad pakket, twee met een bon te besteden bij Brownies and Downies en van kapper Richard van het Marie Danneelserf kregen we 2 tegoedbonnen voor een knipbeurt. Dus die winnaars zitten er met de kerst weer met een mooi verzorgd kapsel bij!

Om 21 uur waren de gasten allemaal weer huiswaarts en was alles weer opgeruimd en klaar voor een nieuwe dag.

Met dank aan de vrijwilligers en de gastvrijheid en zorg van Brownies and Downies!

Met de groeten van de broer van Sinterklaas!!

Initiatief uitgevoerd
4 december 2019

Organisator
De Zonnebloem Schollevaar

Locatie
Brownies and Downies

Opgehaald bedrag
€ 720,00

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

+ 31 (0) 10 30 74 681

helpdesk@maakcapelle.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:Deel deze pagina

Vertel je buren over Maak Capelle