Kleurenfeest (Holi). Samen zijn we één in capelle a/d ijssel!

Op zondag 7 april werd voor de eerste keer het kleurenfeest gehouden in Capelle Oostgaarde.

Bewoners van Capelle a/d IJssel ontmoette elkaar onder het genot van een hapje en een drankje. Ze konden genieten van een mooie multiculturele voorstelling, daarna werd ter afsluiting buiten het symbolische Kleurenfeest gevierd. De kleuren en de geuren stellen de natuur voor. Dit werd uitbundig tot uiting gebracht met het insmeren van biologische poeder. Hiermee zeggen we symbolisch, ik vergeef je en we gaan vrolijk weer samen verder.

In de middag werd het toch nog even druk, maar door de komst van het mooie weer, hebben velen ook voor een andere optie gekozen en kregen we flink wat afmeldingen, maar de feestvreugde hield gelukkig niet op en de gezellig was nog volop te zien. Vooral de kinderen genoten van het kleurenfeest.

We hadden bewust geen grote reclamecampagne gevoerd, omdat het dan extreem druk zou worden , en omdat het de 1e keer hier voor ons in Capelle was, hebben we het klein gehouden om bewust de Capellenaren kennis te laten maken met dit kleurenfeest. Het is een landelijke evenement en aantal grote steden vieren het heel grootst.

Een mooie bijkomstigheid was, dat wij verrast werden door de komst van de fotograaf van IJsel en Lekstreek. Zie link: https://capelle.ijsselenlekstreek.nl/nieuws/algemeen/692337/vier-de-lente-

Kortom de deelnemers kunnen weer terugkijken op een zeer geslaagde dag.

Volgend jaar zullen we het groots aanpakken in Capelle a/d IJssel, noteer het alvast in uw agenda, met fleur en kleur zullen we dan de lente betreden met vele Capellenaren, dat is mijn uiteindelijke doel als een goede wijkbewoner!

Wij bedanken Welszijn Capelle, en WOP Oostgaarde met hun liefdevolle steun op vele gebieden.

Initiatief uitgevoerd
7 april 2019

Organisator
Shanti Jagdew

Locatie
binnen en buiten op terrein

Opgehaald bedrag
€ 900,00

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

+ 31 (0) 10 30 74 681

helpdesk@maakcapelle.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:Deel deze pagina

Vertel je buren over Maak Capelle