Vreedzaam Zomerfeest

Vreedzaam zomerfeest - 31 augustus 2019

Aanvraag is ingediend door 2 meiden woonachtig in de wijk Schollevaar. De meiden hadden de behoefte om iets leuks te organiseren voor de jeugd van de wijk. Dit na aanleiding van activiteit: plezier op het plein, die vorig jaar plaats had gevonden. In gesprek met de jeugdwerker & de buurtcoach is het idee ontstaan voor een vreedzaam zomerfeest. Het gehele proces is ondersteund, begeleidt & gedeeltelijk uitgevoerd door het jeugd/jongerenwerk & de buurtcoach van welzijn Capelle.

Op zaterdag 31 augustus 2019 heeft de activiteit plaatsgevonden. De voorbereidingen van de activiteit hebben plaatsgevonden op het pleintje dat achter Sjalomschool ligt. Bij de jeugd beter bekend als “teerveld”. De activiteit is succesvol verlopen met prachtig weer, bij vlagen zelfs te warm. Ons programma was gevarieerd en er was genoeg te doen. De grote stormbaan was erg in trek en heeft menig jeugd van Capelle plezier gegeven. Ter afkoeling/pauze hebben we een grote bingo georganiseerd. Naast de stormbaan hadden we wat oud Hollandse spelletjes die de doelgroep bezig heeft kunnen houden.

In de schaduw hebben we bus-on-tour gebruikt van Welzijn Capelle.In de binnenlounge en rondom de bus is er een relax plek gecreëerd. De jeugd, ouders en de organisatie konden hier terecht voor drankje of een warm broodje van de BBQ. Over de gehele dag genomen hebben we ruim 120 bezoekers gehad die op een leuke, enthousiaste en soms erg drukke houding plezier hebben beleefd aan dit geweldige initiatief. Complimenten aan de dames betreft het idee, inzet en geduld.

 

Initiatief uitgevoerd
31 augustus 2019

Organisator
Amine Azougaghe

Locatie
Achter basisschool de Sjalomschool Grasveld en stenenveld onder de doelgroep bekend als teerveld

Opgehaald bedrag
€ 1616,47

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

+ 31 (0) 10 30 74 681

helpdesk@maakcapelle.nl

Je kunt ons ook bereiken via
Whatsapp!

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:Deel deze pagina

Vertel je buren over Maak Capelle